Lectură de 3 minute

10 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Promenada Mall și Mega Mall încep campania de reduceri de Black Friday

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Promenada Mall și Mega Mall anunță startul campaniei de Black Friday, cel mai mare eveniment de reduceri ce reunește toate centrele comerciale din grupul Nepi Rockcastle, cu oferte speciale și reduceri de prețuri de până la 80% în magazinele preferate, dar și premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația Spot.

Campania de reduceri se va desfășura de vineri, 12 noiembrie, până pe 21 noiembrie. Pe lângă reducerile din magazinele partenere, în weekendul 12 – 14 noiembrie, utilizatorii aplicației Spot beneficiază, în exclusivitate, de 10% discount la achiziția de gift vouchere, 50% extra puncte în aplicație, iar pe baza bonurilor de cumpărături scanate în aplicație vor intra automat în tragerea la sorți pentru premii.

Care sunt extra beneficiile pentru toți utilizatorii Spot?

Utilizatorii aplicației au următoarele beneficii:

Retail jobs
  • Pentru a face cadouri celor dragi de sărbători, aceștia vor putea achiziționa gift vouchere cu o reducere specială de 10%, în perioada 12 – 14 noiembrie.

  • Fiecare bon de cumpărături scanat doar în perioada 12 – 14 noiembrie le va aduce utilizatorilor cu 50% mai multe puncte în aplicație, puncte care pot fi utilizate pentru diverse servicii sau recompense.

Tombole cu premii la shopping:

  • La Mega Mall, toți cei care au scanat în aplicația Spot bonuri de minimum 200 lei, în perioada 12 - 21 noiembrie, intră automat în tombolă, și pot câștiga premii precum Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+, Electric Scooter Essential și Mi Air Purifier Pro.

    Citeste si:
    Tezyo lansează o colecție-capsulă, semnată de designerul britanic Kat Maconie
    Tezyo lansează o colecție-capsulă, semnată de designerul britanic Kat Maconie
  • Toți cei care fac shopping la Promenada Mall și scanează în aplicație bonuri de minimum 200 lei, până la finalul campaniei, intră automat în tombola cu premii precum telefoane SAMSUNG Galaxy Z Flip 5G, ceasuri Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Classic sau premii de 1000 lei în vouchere de cumpărături Promenada Mall.

Reducerile de Black Friday în Mega Mall și Promenada Mall

Printre reducerile de Black Friday anunțate de Mega Mall se numără cele de la brandurile de îmbrăcăminte sport. Under Armour, Sport Vision, Buzz, Nike, Various Brands și Intersport au pregătit reduceri între 50% și 70%.

Părinții pot profita de reduceri de până la 70% la jucăriile Noriel, iar produsele de îngrijire a pielii și machiaj vor avea reduceri de până la 50% în magazinul Pro Beauty Shop, de până la 30% la Sephora și până la 20% discount la Douglas.

Principalii retaileri de optică medicală, Optiblu și Optiplaza, vor avea reduceri de până la 80% la mai multe produse, iar pe partea de încălțăminte, branduri precum Deichmann și Il Passo au pregătit reduceri de până la 50%, respectiv 70%

La Promenada Mall, în perioada 12 - 14 noiembrie, clienții se pot bucura de reduceri de până la 80% la Nissa, reduceri de până la 50% la brandul de genți și accesorii Coccinelle sau de discounturile de până la 30% la lenjeria intimă marca Triumph.

Magazinul certificat Lego a pregătit discounturi de până la 30% la seturi selecționate, jucăriile, îmbrăcămintea și articolele pentru copii au reduceri de până la 50% la Smyk.

Aplicația Spot de recompensare a clienților loiali din Mega Mall și Promenada Mall este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiesti Shopping City.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Promenada Mall și Mega Mall încep campania de reduceri de Black Friday