Lectură de 3 minute

11 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday la Glovo: Sute de produse vor avea reduceri în aplicație începând cu 12 noiembrie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Platforma de livrare Glovo se alătură campaniei de Black Friday și propune oferte personalizate. evoMAG, English Home, Diverta, Yves Rocher și Xpert Beauty sunt doar câțiva dintre partenerii care vin cu reduceri între 15% și 50% pentru utilizatorii aplicației în perioada 12 - 28 noiembrie.

 

Prețurile reduse de Black Friday vor fi disponibile în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara.

“Încercăm mereu să răspundem solicitărilor utilizatorilor noștri, astfel încât anul acesta am demarat o campanie de Black Friday și am pregătit oferte speciale pentru ei, cu ajutorul partenerilor care se regăsesc în aplicație. Am vrut să oferim o paletă diversă de reduceri și, de aceea, dincolo de parteneriatele din cele șapte orașe, în categoria Black Friday am inclus și alte magazine virtuale cu prețuri speciale”, a declarat Victor Răcariu, regional general manager Glovo pentru Europa de Sud-Est.

Black Friday la Glovo

Partenerii Glovo oferă reduceri semnificative, la diverse produse care se regăsesc în aplicație, astfel:

De asemenea, printre partenerii care vor avea produse la reducere în campania Glovo de Black Friday din acest an se regăsesc și Cărturești (cu reduceri de 30% la 18 cărți listate în platformă), Crama de Vinuri Vrâncene (reduceri de 30% la 10 produse listate în aplicație), Raftul cu Băuturi (cu discount-uri de 10% la cinci produse listate în aplicație), Vinexpert Cadouri (reduceri de 40% la 10 produse listate în aplicație) și Vinexpert Vinuri și Spirtoase (15% reducere la șapte produse din platformă).

Începând cu 12 noiembrie, în aplicația Glovo va exista o categorie dedicată Black Friday în care utilizatorii pot găsi și alte magazine virtuale, cu prețuri reduse la produse de mai multe tipuri, de la produse de curățenie, produse pentru îngrijirea bebelușilor, cosmetice și produse de igienă personală, brânzeturi și lactate, sucuri și altele.

Toate magazinele aflate în categoria Black Friday vor beneficia de livrare gratuită pe durata weekend-urilor, în intervalul campaniei. În categoria Black Friday va fi disponibil și Glovo Express care va avea diferite produse la preț redus.

Glovo este o aplicație de livrare din mai multe categorii și una dintre cele mai importante platforme de livrare din lume. Fondată în Barcelona, în 2015, compania operează în Europa de Sud-Vest, Europa de Est și Africa Subsahariană. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot cumpăra, colecta și trimite oricând orice produs în orașul lor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Glovo: Sute de produse vor avea reduceri în aplicație începând cu 12 noiembrie