Lectură de 4 minute

05 Nov 2021 - Știri și Noutăți

evoMAG începe al doilea episod de reduceri de Black Friday și oferă reduceri de până la 75% pentru mai multe produse

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

evoMAG începe vineri, 5 noiembrie, al doilea episod de reduceri și majorează la 15% estimarea de creștere a vânzărilor în Black Friday 2021. Retailerul oferă reduceri de până la 75% și listează noi produse la prețuri reduse, din categorii precum telefoane mobile, televizoare, laptopuri, electrocasnice mari și mici, produse pentru casă și grădină, vehicule electrice etc. 

Interesul mare pentru achiziții online de Black Friday a determinat și o ajustare a estimării de vânzări pentru această perioadă. Astfel, dacă, inițial, estimarea de creștere a vânzărilor pentru perioada de Black Friday 2021, față de aceeași perioadă a anului trecut, era de 10%, după prima săptămână de la debutul campaniei de reduceri, evoMAG estimează o creștere a vânzărilor de 15%.

Perioada de reduceri de Black Friday a evoMAG este împărțită în patru episoade, fiecare incluzând și produse diferite ce vor fi disponibile la ofertă, iar cele mai mari reduceri vor fi la televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile și trotinete electrice.

Astfel, printre noile produse disponibile la reducere în al doilea episod al campaniei Black Friday 2021 se află:

Black Friday evoMAG 2021

Valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut în această perioadă, ajungând la peste 1.260 de lei, cu 15% mai mare față de cea înregistrată în Black Friday-ul anterior.

Creșterea acestei valori a fost influențată semnificativ de comenzile corporate, plasate de companii, care, în număr mai mare, văd perioada de Black Friday, ca pe o oportunitate de a face achizițiile de care au nevoie. Valoarea comenzilor plasate de companii a urcat la 13% din vânzările totale de la începutul campaniei.

Astfel, în Black Friday 2021, companiile se axează pe echipamentele necesare pentru dotarea birourilor: laptopuri, desktopuri, imprimante, multifuncționale, telefoane mobile, accesorii etc., iar pe acest segment, o comandă, în medie, presupune achiziția a 50 de unități per produs.

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse:

  • Telefoane mobile – peste 4.000 de unități, cu discount de până la 51%;
  • Peste 3.000 de televizoare, cu discount de până la 54%;

  • Monitoare, la prețuri reduse cu până la 62%;

  • Laptopuri, mai ieftine cu până la 31%;

  • Produse Apple, cu până la 51% discount;

  • Electrocasnice mici și mari - discount până la 55% la peste 7.000 de unități;

  • SSD-uri - discount de până la 30% la peste 1.000 de unități;

  • Scaune pentru gaming - discount de până la 40% la peste 1.000 de unități;

  • Trotinete electrice – 300 unități, cu prețuri reduse cu până la 25%;

  • Benzi de fitness – 70% discount la peste 500 de unități;

  • Smartwatch-uri și brățări pentru fitness – 70% discount.

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în 12 – 18 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 12 rate prin Card BT Direct, prin Garanti Bonus și BCR, în 8 – 10 rate prin Credit Europe Bank, în 6 rate fără dobândă prin Cetelem și în 3 sau 4 rate direct cu cardul de debit prin Oney, TBIPay punând la dispoziție opțiunea de finanțare prin credit online.

evoMAG este o companie din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG este companie românească de familie, cu peste 16 ani de experiență în domeniu, fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă poziția de director general.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  evoMAG începe al doilea episod de reduceri de Black Friday și oferă reduceri de până la 75% pentru mai multe produse