Lectură de 3 minute

23 Jun 2022 - Știri și Noutăți

BaseLinker și Decathlon Marketplace lansează un parteneriat pentru automatizarea vânzărilor de articole sportive

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Baselinker a semnat recent un parteneriat cu primul marketplace online dedicat sportului din România, Decathlon, pentru a centraliza activitatea comercianților pe o singură interfață simplă. Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri internaționali de articole sportive, a lansat primul marketplace online dedicat exclusiv sportului din România și își propune colaborări cu peste 200 de parteneri locali și peste 50.000 articole disponibile până la final de 2022. 

Integrarea Baselinker cu Decathlon Marketplace se concentrează pe conectarea platformei marketplace cu serviciile oferite de platforma de automatizare. Descărcarea comenzilor de la Decathlon în panoul BaseLinker și comenzile de pe toate canalele sunt gestionate într-un singur loc, adică în Managerul de comenzi BaseLinker.

Astfel, sellerii își pot lista rapid produsele și menține actualizate toate ofertele și stocurile atât pe Decathlon Marketplace, cât și în magazinul propriu sau pe alte marketplace-uri, fără instalarea unui software dedicat.

Integrarea BaseLinker cu Decathlon marketplace funcționează într-un proces stabilit prin transfer de date, stabilirea unei conexiuni cu inventory și sincronizarea în timp real pentru acceptarea și onorarea comenzilor. Odată cu lansarea acestui parteneriat, comercianții de articole sportive vor beneficia de o ofertă specială în primele două luni - abonamentul lunar în valoare de 199RON/lună FOR FREE.

Decathlon își îmbunătățește oferta existentă de produse și vrea să devină punctul prioritar de achiziție online pentru toți iubitorii de sport, indiferent de nivelul de practică, sportul sau marca favorită. Comenzile primite pe platforma Decathlon Marketplace sunt procesate rapid, alături de celelalte comenzi plasate pe alte canale de vânzare pe care comercianții le utilizează.

BaseLinker este un serviciu de tip SaaS, disponibil prin intermediul unei pagini web și nu este necesară instalarea unui software dedicat. Acesta poate fi accesat prin intermediul oricărui browser 24/7, fără să fie condiționat de anumite cerințe de sistem.

“Observăm un trend de creștere a vânzărilor pe categoriile sport & fashion de la începutul anului și până acum. Astfel, ne dorim să oferim utilizatorilor BaseLinker nu doar o gamă extrem de vastă de tool-uri și automatizări în platformă, dar și o serie de integrări relevante pentru piața locală și internațională. Integrarea Marketplace Decathlon.ro vine să completeze lista de marketplace-uri disponibile in BaseLinker, oferind comercianților de produse sportive un nou canal de vanzare, centrat exclusiv pe categoria sport”, menționează Ruxandra Geantă, co-CEO BaseLinker România.

În prezent, pe marketplace-ul decathlon.ro sunt deja disponibile peste 20.00 de articole de la peste 100 de parteneri locali. Decathlon încheie noi colaborări în fiecare săptămână prin care extinde gama de produse din marketplace.

Citeste si:
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România

”Ultimii ani au reprezentat o oportunitate pentru mediul digital, iar vânzările online decathlon.ro s-au triplat. Am remarcat interesul clienților pentru diferite sporturi, iar asta ne-a determinat ca prin intermediul marketplace decathlon.ro să completăm oferta existentă de produse. Ne dorim să dezvoltăm relații de lungă durată cu producători și vânzători de produse sportive din România, iar parteneriatul cu BaseLinker ne va ajuta să integrăm și sincronizăm rapid oferta sportivă pe decathlon.ro. pentru a continua să facem sportul accesibil", declară Ioana Anghel, marketplace Leader Decathlon România.

Decathlon are o ofertă de articole și echipamente sportive. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, B’TWIN sau Kalenji, cu un raport excelent calitate - preț.

BaseLinker s-a lansat în România în 2021 și oferă posibilitatea gestionării și automatizării proceselor unui magazin online dintr-o singură interfață. În cadrul unui singur abonament, comercianții au acces la peste 500 de integrări dedicate afacerilor online: marketplace-uri, CMS-uri e-commerce, servicii de curierat, sisteme de contabilitate, integratoare, sisteme ERP, module SMS, aplicații e-mail.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  BaseLinker și Decathlon Marketplace lansează un parteneriat pentru automatizarea vânzărilor de articole sportive