Lectură de 4 minute

21 Dec 2023 - Interviuri și Analize

Mai mult divertisment în Veranda Mall: academie de dans, escape room, dar și săli de cinema VIP, cu servire ”a la carte”

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Veranda Mall sau așa cum mai este cunoscut, mallul din Obor, a împlinit 7 ani de existență în România, devenind o concurență solidă Pieței Obor. Fiind ridicat încă de la început cu scopul de a fi o destinație de și pentru comunitate, Veranda Mall a ajuns la maximul său de construcție, îmbogățindu-se recent cu mai multe zone de divertisment, dar și cu restaurante și retaileri. 

Sursa foto: retail.ro

”2023 a fost un an provocator, după pandemie a trebuit să ne confruntăm cu alte provocări. Avem inflația și situațiile economice care afectează puterea de cumpărare a oamenilor. Cifrele sunt bune în sine, dar mai avem până să atingem creșterea la care ne așteptam. Lucrurile nu sunt dramatice, dar nu știm cum să abordăm anul viitor”, a declarat Maria Crăciun Ruiz, Veranda Center Manager, pentru retail.ro.

În acest sens, Ruiz a vorbit despre investiția de aproape un milion de euro în panouri fotovoltaice, pentru a acoperi parțial consumul electric al mallului, investiție finalizată recent. Aceasta a precizat că și-ar fi dorit mai mult, însă ”spațiul disponibil este limitat”.

”A fost destul de complicat, terasa funcționează ca parcare, a trebuit să punem și o schelă metalică, ceea ce ne-a îngustat și mai mult spațiul disponibil. Dar acesta este viitorul, iar încă de la construcție, proprietarii au gândit mallul ca un promotor al sustenabilității”, a completat Ruiz.

Totodată, amintind de spațiul limitat, aceasta a explicat faptul că centrul comercial a atins capacitatea de construire, însă lucrează la consolidarea experiențelor pentru clienți.

”Experiența în mall poate fi schimbată cu ajutorul chiriașilor, unii sunt mai inovatori, vin cu tot felul de tehnologii. Acum putem spune că există o experiență completă în Veranda. Însă trebuie să ținem cont de faptul că suntem un mall mic, de comunitate și încercăm să oferim oamenilor aproape orice. Nu suntem o destinație pentru experiențe extraordinare, ci suntem un mall de zi cu zi. Anul acesta am reușit să încheiem și capitolul divertisment, ceea ce lipsea centrului comercial”, a adăugat Ruiz.

Mai mult divertisment în Veranda Mall: academie de dans, escape room, dar și săli de cinema VIP, cu servire ”a la carte”

Deși un mall aflat într-un spațiu limitat, în Veranda putem găsi academie de dans, prin prezența celor de la Ana Dance, 6 săli de escape room, un club de realitate virtuală, cu cei de la Virtuality Club, dar și un spațiu amplu de joacă, destinat copiilor.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood

O altă atracție în Veranda o reprezintă cinematograful, deținut de slovacii de la Cinemax. Aceștia s-au gândit să schimbe conceptul de săli VIP, unde există mâncare sub formă de bufet suedez și să vină cu un fel de servire ”a la carte”. Așadar, odată în sala VIP, mâncarea vă va fi servită în timpul filmului, ca să puteți savura ambele momente.

De asemenea, de menționat este și faptul că Cinemax are și săli speciale pentru copii, cu scaune colorate și cu diverse personaje desenate.

Veranda Mall, de sărbători, dar și în 2024

Ruiz precizează că Veranda Mall, ca orice alt centru comercial, încearcă să facă față perioadelor de sărbători, când oamenii fie caută cadouri pentru cei dragi, fie fac ultimele cumpărături.

”Avem 1.000 de locuri de parcare, dar par insuficiente în perioadele de vârf. Încercăm să dirijăm cât mai bine circulația, însă trebuie să ținem cont de poziționarea Veranda Mall și de faptul că ieșirea din parcare are loc într-un drum public”, a mai spus aceasta.

Bineînțeles, și în Veranda veți găsi activități cu Moș Crăciun și tot felul de cadouri interesante pentru familie, atât la retailerii deja existenți, cât și la artizanii locali.

Cât despre 2024, Ruiz a declarat că, în primăvară, li se vor alătura polonezii de la Sinsay, acesta fiind ultimul spațiu disponibil în centru comercial.

De asemenea, Veranda Mall își pune speranțele în dezvoltarea zonei de rezidențial, deschizând un al doilea punct de acces de pe Electronicii.

”Comunitatea din Obor este foarte eclectică. Oamenii își schimbă comportamentul de shopping, au existat etape, am avut mai mulți tineri, care căutau zona de experiențe, acum avem bunicii care vin la Carrefour și au înțeles că nu suntem neapărat o destinație premium și că ne pot vizita”, a conchis Ruiz.

Deschis în 2016, Veranda Mall este un centru comercial de proximitate din București, în cartierul Obor. Cu o suprafață închiriabilă de 30.000 m², pune la dispoziția consumatorilor zeci de branduri de fashion și accesorii, beauty, electronice, home and deco și nu numai.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Mai mult divertisment în Veranda Mall: academie de dans, escape room, dar și săli de cinema VIP, cu servire ”a la carte”