Otter in Valcea

Magazinele Otter si-au facut o obligativitate din a oferi cele mai bune preturi unor marci renumite de incaltaminte, toate recomandandu-se prin calitate.

O retea mare de magazine care acopera aproape toata tara pune la dispozitia cumparatorilor oferte greu de refuzat!

Raportul calitate – pret este rezultatul avantajos gandit de distribuitori pentru a favoriza cumparatorul. Cu grija pentru cerintele tale, Otter a facut o placere din achizitionarea incaltamintei. Cu produse care se recomanda prin perfectiune, Otter dispune de o gama variata de incaltaminte, care nu doar iti protejeaza picioarele, dar le face sa arate uimitor.

Poti alege dintre cele mai pretentioase branduri, in functie de dorintele si nevoile tale. De la copii, femei, barbati, toata lumea isi gaseste incaltamintea de piele potrivita la Otter!

Cataloage magazine Otter in Valcea

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Otter.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Valcea.

Lista completa de cataloage Otter »

Adrese magazine Otter in Valcea

Adrese si informatii de contact magazine Otter, programul de functionare si orarul de lucru Otter pentru magazinele din Judetul Valcea.

Otter River Plaza Ramnicu Valcea

Calea lui Traian, nr. 125
Ramnicu Valcea, Valcea

Lista completa magazine Otter »

Harta magazine Otter in Valcea

Harta Valcea »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Ramnicu Valcea »

Noutati Otter Valcea

Ce vanzari genereaza un brand romanesc de incaltaminte

Ce vanzari genereaza un brand romanesc de incaltaminte

4 Februarie 2019 • Benvenuti este un brand romanesc care a luat nastere in 2004 in Timisoara si care a ajuns in prezent sa vanda incaltaminte in valoare de 28 milioane euro in cele 55 de magazine din tara, noteaza...

OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 21 de ani de existenta pe piata din Romania si isi invita toti clientii sa ia parte la celebrare!

OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 21 de ani de existenta pe piata din Romania si isi invita toti clientii sa ia parte la celebrare!

6 Decembrie 2018 • In perioada 5 - 9 decembrie, OTTER DISTRIBUTION ofera tuturor clientilor sai reduceri de 21% la toata colectia de iarna de incaltaminte si accesorii. Campania se desfasoara la nivel national, in...

Tezyo ajunge la 32 de locatii dupa deschiderea unitatii din Plaza Romania

Tezyo ajunge la 32 de locatii dupa deschiderea unitatii din Plaza Romania

13 Iulie 2018 • Otter Distribution deschide un nou magazin Tezyo intr-un centru comercial din Capitala, in mall-ul Plaza Romania, ajungand astfel la 32 de unitati multibrand la nivel national, informeaza...