Lectură de un minut

06 Dec 2018 - Știri și Noutăți

OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 21 de ani de existenta pe piata din Romania si isi invita toti clientii sa ia parte la celebrare!

Abonează-te pe  

In perioada 5 - 9 decembrie, OTTER DISTRIBUTION ofera tuturor clientilor sai reduceri de 21% la toata colectia de iarna de incaltaminte si accesorii. Campania se desfasoara la nivel national, in cele 63 de magazine din retea - 33 de magazine Tezyo, 3 magazine Otter, 17 magazine Salamander, 7 Aldo si 3 magazine Clarks.

Produse de la branduri precum Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Stonefly, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, New Balance, Nike, Hugo Boss, CK vor avea preturi reduse cu 21% la toata colectia de iarna.

Colectia de iarna inglobeaza modele de incaltaminte si accesorii potrivite oricarui moment sau context, adaptate ultimelor tendinte in moda, pentru ca experienta ta si a familiei tale la shopping sa fie una memorabila.
In Romania, OTTER DISTRIBUTION este prezent in toate locatiile-cheie din marile orase, in marile centre comerciale, ingloband 66 de magazine in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 21 de ani de existenta pe piata din Romania si isi invita toti clientii sa ia parte la celebrare!