Magazine Deichmann

Deichmann in Mehedinti

Deichmann ofera cea mai cuprinzatoare oferta de incaltaminte de pe piata, pentru toate varstele. Deichmann nu ofera doar un raport excelent calitate-pret ci impune tendintele in moda actuale.
Scouterii Deichmann de moda sunt in continua cautare a ultimelor curente si descoperiri din moda ce se regasesc apoi in noile colectii.

Cand vine vorba de moda si incaltaminte atunci ne gandim la Deichmann: copii au cele mai trasnite tipuri de incaltari, tinerii sunt mereu in trend cu pantofi chic, iar doamnele si domnii au incaltaminte eleganta si rafinata. De asemenea, puteti gasi o gama variata de accesorii: curele, esarfe, genti etc.

Deichmann convinge nu numai prin incaltamintea de calitate, dar si prin profesionalismul angajatilor si prin preturile accesibile!

Cataloage magazine Deichmann in Mehedinti

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Deichmann.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Mehedinti.

Lista completa de cataloage Deichmann »

Adrese magazine Deichmann in Mehedinti

Adrese si informatii de contact magazine Deichmann, programul de functionare si orarul de lucru Deichmann pentru magazinele din Judetul Mehedinti.

Deichmann Drobeta Turnu Severin

Strada Mihai Viteazu, nr. 78
Drobeta Turnu Severin, Mehedinti

Lista completa magazine Deichmann »

Harta magazine Deichmann in Mehedinti

Harta Mehedinti »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Drobeta Turnu Severin »

Noutati Deichmann Mehedinti

Ce vanzari genereaza un brand romanesc de incaltaminte

Ce vanzari genereaza un brand romanesc de incaltaminte

4 Februarie 2019 • Benvenuti este un brand romanesc care a luat nastere in 2004 in Timisoara si care a ajuns in prezent sa vanda incaltaminte in valoare de 28 milioane euro in cele 55 de magazine din tara, noteaza...

In Veranda Mall se deschide primul Cinemax

In Veranda Mall se deschide primul Cinemax

29 Octombrie 2018 • Cinemax, cel mai mare operator de cinematografe din Slovacia deschide in centrul din Obor, Veranda Mall, in premiera in Romania primul sau cinematograf. Veranda Mall are ca prioritate...

Mitiska REIM deschide un centru comercial in Pascani

Mitiska REIM deschide un centru comercial in Pascani

4 Decembrie 2017 • Companie specializata in inaugurare de centre comerciala, Mitiska REIMMIt, de origini belgine mai deschide o galerie comercial, in Pascani, la o saptamana dupa deschiderea unui centru in...

urmărește-ne pe:

 LinkedIn   Youtube