Lectură de 2 minute

29 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Abonează-te pe  

Cinemax, cel mai mare operator de cinematografe din Slovacia deschide in centrul din Obor, Veranda Mall, in premiera in Romania primul sau cinematograf. Veranda Mall are ca prioritate transformarea cinematografului in punct de atractie pentru iubitorii filmului.

Noul cinematograf va avea 12 ecrane, o suprafata de 2.700 metri patrati si o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri. Unitatea va beneficia de un sistem DOLBY Atmos, proiectoare cu lasere si proiectoare 4k. Ca o noutate, spatiul dintre randuri va fi mai mare comparativ cu standardul oferit in majoritatea cinematografelor, pentru un confort sporit al cinefililor. Nu il ultimul rand, cinematograful va avea 2 sali VIP si un kids lounge – spatiu special dedicat celor mici in care acestia se vor putea juca inainte de a intra la film.

Prioritatea noastra ramane sa ne extindem si suntem bucurosi sa anuntam ca suntem partenerii celui mai mare lant de cinematografe din Slovacia la deschiderea primului sau cinematograf din Romania. In plus, e o onoare sa vedem un alt business de familie care ni se alatura in dorinta noastra de a oferi experiente cat mai diverse consumatorilor din zona Obor.” a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

Prin acest proiect ne dorim sa aducem publicului din Bucuresti o experienta diferita si o calitate a serviciilor la cele mai inalte standarde. Avem tot sprijinul Veranda Mall si credem ca prin intrarea noastra pe piata de film din Romania putem sa facem aceasta experienta a mersului la cinema mai placuta si mai relaxanta pentru public in general, pentru familii si copii” a declarat Michal Drobny, Director General
Veranda Mall se afla intr-un amplu proces de reconfigurare si de extindere a etajului 2, urmand ca in perioada urmatoare sa se deschida cinematograful dar si o serie de noi magazine Extinderea si modificarile aduse spatiului existent vor contribui la atingerea unui grad de ocupare de 98%.
Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. Printre chiriasi se numara Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Metropolis, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Sultan, English Home, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX – Telekom.