Se incarca...
Catalogul KiK se incarca imediat...

KiK

Catalog KiK texile si home&deco 2 - 31 octombrie 2019: oferte la costume de Halloween!

Catalog moda KiK valid in perioada 2 Octombrie - 31 Octombrie 2019.

Catalogul KiK texile si home&deco 2 - 31 octombrie prezinta o lista generoasa de imbracamine si costume pentru cei mici si pentru adulti. De la echipamente sportive de iarna, la tinute de Halloween si pana la pijamale alege ce ti se potriveste! Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil, asa ca grabeste-te pentru cumparaturi!

In catalogul KiK texile si home&deco 2 - 31 octombrie ai oferte la jachete, veste, caciuli, produse de schi pentru copii, rucsacuri sport, jachete fleece, hanorace, soseste si bluze sau pantaloni de pijamale! Profita si de preturile mici la tinutele sportive de firma de la branduri consacrate!

Catalogul si oferta este disponibila in KiK Moda din Bucuresti, Arges, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Constanta, Dolj, Galati, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Timis, Vaslui, Valcea.

Pentru oferte suplimentare la moda consulta oferta disponibila in cataloagele KiK si categoria moda.

Catalogul a fost publicat pe 2 Octombrie 2019 cu ofertele complete la imbracaminte, decoratiuni si textile disponibile in moda KiK.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile moda KiK pentru urmatoarele categorii de produse:Puma, Nike, Rucsacuri, Imbracaminte copii, Pantaloni de schi, Geci, Hanorac, Caciuli, Pulovere copii, Jachete, Jachete barbati, Fulare, Pijamale dama, Kappa, Imbracaminte sport, Geci barbati, Accesorii casa, Bluze pijamale, Camasi de noapte, Pantaloni trening, Costume copii, Baloane, Jachete fleece, Veste, Produse halloween, Costume halloween, Haine de iarna, Decoratiuni halloween, Geci de schi, Coronite, Sosete groase, Jachete plusate, Haine sport de firma, Produse de iarna, Veste baiete, Pantaloni schi fete, Pantaloni schi baieti, Bluze schi, Pantaloni softhsell, Geci de fete. geci outdoor, Geci cu hanorac, Geci femei, Geci impermeabile, Lumanari cu led, Pompoane, Lampioane, Articole de halloween, Produse halloween copii, Costume de vrajitoare, Pantaloni pijama, Sosete flausate.

Despre KiK

Retailerul german KiK si-a facut intrarea pe piata din Romania de un an de zile, timp in care a oferit promotii generoase la mai multe sortimente de produse: produse pentru casa, cadouri, ornamente, echipamente sportive, rechizite si produse de birotica, imbracaminte pentru toata familia si textile pentru diverse proiecte DYI. De la articole vestimentare de moda, disponibile la preturi reduse si de calitate superioara, pana la produse diverse pentru locuinta (dormitor, bucatarie,...

Oferta din catalogul KiK include

Produse din catalogul KiK include

Disponibil in Magazine KiK

Bucuresti: KiK Bucuresti, bd.Timisoara »

Bd. Timisoara, nr. 56
Sector 5, Bucuresti

Arges: KiK Mioveni »

Str. I.C. Bratianu, nr.17
Mioveni, Arges

Bihor: KiK Oradea Prima Shops »

Str. Iosif Stefan Octavian, nr.5
Oradea, Bihor

Bistrita-Nasaud: KiK Bistrita Retail Park »

Str. Calea Moldovei, nr.40
Bistrita, Bistrita-Nasaud

Botosani: KiK Botosani »

Calea Nationala, nr.91, et.1
Botosani, Botosani

Braila: KiK Braila »

Bd. Mihai Eminescu, nr. 90
Braila, Braila

Constanta: KiK Constanta »

Strada Stefan cel Mare, 36-40
Constanta, Constanta

Dolj: KiK Craiova »

Str. Calea Unirii, nr. 14
Craiova, Dolj

Galati: KiK Galati »

Str. Domneasca, nr. 24
Galati, Galati

Hunedoara: KiK Deva »

Bd. 22 Decembrie, nr.37, et. 2
Deva, Hunedoara

Ilfov: KiK Chiajna »

Str. Bucuresti-Pitesti, nr.11-12
Chiajna, Ilfov

Maramures: KiK Sighetu Marmatiei »

Str. Bogdan Voda, nr. 164 -170
Sighetu Marmatiei, Maramures

Mehedinti: KiK Drobeta Turnu Severin »

Calea Targu Jiu, nr. 44
Drobeta Turnu Severin, Mehedinti

Mures: KiK Ludus »

Str. Viitorului, nr. 8
Ludus, Mures

Neamt: KiK Piatra Neamt »

Bd. Decebal, nr.3, et.3
Piatra Neamt, Neamt

Prahova: Kik Ploiesti, bd. Republicii »

Bd. Republicii, nr. 17-25
Ploiesti, Prahova

Satu Mare: KiK Satu Mare »

Str. Careiului, nr. 17
Satu Mare, Satu Mare

Timis: KiK TImisoara »

Bd. 16 Decembrie 1989, nr. 71
Timisoara, Timis

Vaslui: KiK Vaslui »

Str. Stefan cel Mare, nr.82
Vaslui, Vaslui

Valcea: KiK Ramnicu Valcea »

Calea lui Traian, Nr.127
Ramnicu Valcea, Valcea


Catalogul cu oferte moda KiK prezinta preturi si promotii valabile in perioada 2 Octombrie - 31 Octombrie 2019 din judetele Bucuresti, Arges, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Constanta, Dolj, Galati, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Timis, Vaslui, Valcea pentru urmatoare categorii de produse Haine copii, Decoratiuni halloween, Accesorii halloween, Imbracaminte copii, Produse halloween copii, Produse halloween, Imbracaminte dama, Accesorii costume copii, Geci impermeabile, Bluze sport, Haine sport copii, Bluze cu maneca lunga, Jachete barbati, Bluze de casa, Jachete dama, Bluze copii, Costumatii copii, Hanorace, Pantaloni copii, Costume de halloween, Costume copii halloween, Veste dama, Geci impermeabile barbati, Geci barbati, Haine de schi, Haine barbati, Jachete impermeabile, Geci outdoor, Tinute dama, Hanorace cu gluga.