Magazine KiK

KiK in Bistrita-Nasaud

Retailerul german KiK si-a facut intrarea pe piata din Romania de un an de zile, timp in care a oferit promotii generoase la mai multe sortimente de produse: produse pentru casa, cadouri, ornamente, echipamente sportive, rechizite si produse de birotica, imbracaminte pentru toata familia si textile pentru diverse proiecte DYI.

De la articole vestimentare de moda, disponibile la preturi reduse si de calitate superioara, pana la produse diverse pentru locuinta (dormitor, bucatarie, dormitor, balcon, gradina) sau bricolaj, KiK reinventeaza cumparaturile de tip discount si te asteapta cu promotii.

Pentru cei mici, in fiecare magazin exista propuneri de jucarii, rechizite de scoala sau pentru birou, dar si tinute de scoala.

Retailerul poate fi urmarit pe retelele de socializare Facebook sau Instagram, unde semnalizeaza cele mai interesante reduceri pe care nu trebuie sa le ratezi.

Prezent cu peste 25 de unitati la nivel national, KiK este fondat din 1994, de catre Stefan Heinig care deschidea prima filiala in Düsseldorf Gerresheim. Atunci lua startul KiK Textilien und Non-Food GmbH si o istorie cu multi clienti multumiti care stiu sa profite de reducerile din sectorul produselor textile si articole non-food.

Cataloage magazine KiK in Bistrita-Nasaud

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la KiK.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Bistrita-Nasaud.

Lista completa de cataloage KiK »

Adrese magazine KiK in Bistrita-Nasaud

Adrese si informatii de contact magazine KiK, programul de functionare si orarul de lucru KiK pentru magazinele din Judetul Bistrita-Nasaud.

KiK Bistrita Retail Park

Str. Calea Moldovei, nr.40
Bistrita, Bistrita-Nasaud

KiK Bistrita, strada Garii

Str. Garii, nr. 17
Bistrita, Bistrita-Nasaud

Lista completa magazine KiK »

Harta magazine KiK in Bistrita-Nasaud

Harta Bistrita-Nasaud »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Bistrita »

Noutati KiK Bistrita-Nasaud

KiK a ajuns in Bacau unde a deschis primul magazin

KiK a ajuns in Bacau unde a deschis primul magazin

28 Octombrie 2019 • KiK, cel mai popular retailer de imbracaminte la pret redus din Germania, cu o retea de peste 3.500 de magazine in Europa a mai deschis in magazin in tara, de data asta in Bacau.

KiK va deschide o noua locatie in tara, in Targu Mures

KiK va deschide o noua locatie in tara, in Targu Mures

27 Septembrie 2019 • Grupul KiK, unul dintre cei mai importati retaileri de produse home&deco si textile, anunta pentru luna octombrie 2019, deschiderea primul magazin din municipiul Targu Mures.

KiK deschide un magazin in Dorohoi, in luna octombrie

KiK deschide un magazin in Dorohoi, in luna octombrie

25 Septembrie 2019 • Luna viitoare, retailerul de textile si produse home&deco, KiK, anunta deschiderea unei noi unitati, de data asta in Dorohoi, titreaza Dorohoi News .

urmărește-ne pe:

 LinkedIn   Youtube