Lectură de un minut

13 Apr 2018 -

Scoala Flanco: incepe a patra editie cu cursuri gratuite de formare

Abonează-te pe  

Din 20 aprilie incepe a patra editie #ScoalaFlanco, o academia de cursuri gratuite. Editia de anul acesta va fi dedicata tuturor persoanelor care isi doresc sa afle mai multe despre viata sanatoasa - in cariera, in spatiul personal si in relatia cu cei mici.

Antonela Ciucasu, Director Marketing Flanco Retail: Suntem mai atenti la ce si cum mancam, ne dorim sa gasim un echilibru intre viata personala si cea profesionala, acordam o grija sporita relatiilor cu cei dragi, cautam hobby-uri si pasiuni care sa ne destinda si facem tot posibilul sa le alocam timpul cuvenit. Drept urmare, dedicam o intreaga editie a proiectului nostru de traditie, Scoala Flanco te invata pentru viata, tuturor celor care isi propun sa traiasca mai frumos, mai sanatos.”

A patra editie de Scoala Flanco cuprinde patru cursuri gratuite, impartite astfel:

  • 20 aprilie: #CalatoriiPesteAsteptari, cu Mihai Jurca (blogger de calatorii); inscrieri intre 9-15 aprilie
  • 27 aprilie: #StartUpPesteAsteptari, cu Octavian Palade (content Strategist la start-up.ro); inscrieri intre 16-22 aprilie
  • 4 mai: #ParentingPesteAsteptari, cu Otilia Mantelers (instructor de parenting); inscrieri intre 23-29 aprilie
  • 11 mai: #NutritiePesteAsteptari, cu Mihaela Bilic (medic nutritionist); inscrieri intre 30 aprilie-6 mai

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuita pentru oricare dintre cursuri, inscrierile facandu-se online. Toti cei care s-au inscris vor fi anuntati pe adresa de email furnizata daca se afla printre cursantii selectati, in limita celor 45 de locuri disponibile. Cei care nu au mai prins un loc in sala de clasa, vor putea urmari cele patru cursuri in direct, pe pagina de Facebook Flanco Romania.

Cursurile de cate doua ore (10:30-12:30) vor avea loc in spatiul de relaxare din magazinul Flanco Baneasa (Galeria Mobexpert, parter), transformat intr-una dintre cele mai tehnologizate “sali de curs”, si vor fi presarate cu exercitii, concursuri si premii atractive pentru participanti.

Retail.ro /  Retail.ro /   /  Scoala Flanco: incepe a patra editie cu cursuri gratuite de formare