Lectură de 2 minute

31 Jan 2020 -

Kaufland anunta majorarea veniturilor minime

Abonează-te pe  
Kaufland Romania majoreaza venitul minim brut incepand cu 1 martie 2020, la 3.650 lei. In plus, castiga pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” in Romania si, pentru al doilea an la rand, pe cea de „Angajator de Top” in Europa, devenind singura companie din retailul romanesc care a atins acest record.

Incepand cu 1 martie 2020, venitul minim brut in compania Kaufland va fi de 3.650 lei, putand creste in functie de specificul socio-economic al fiecarei regiuni din tara. Ca urmare a planurilor de extindere prevazute pentru acest an, ce presupun deschiderea de noi magazine la nivelul intregii tari, compania va crea peste 1.000 de noi locuri de munca in Romania.

„La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect si de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, in continuarea majorarilor salariale anuntate anul trecut, incepand cu 1 martie 2020, vom mari venitul minim brut la 3.650 lei. Ne preocupam constant sa extindem si lista de beneficii de care se bucura colegii nostri cu unele adaptate nevoilor reale, prin care sa contribuim cu adevarat la cresterea lor profesionala si personala, in functie de etapa din viata in care se afla si de directia in care isi doresc sa se dezvolte. Premiile obtinute valideaza eforturile depuse pentru asigurarea unor conditii cat mai bune de munca si arata potentialilor candidati ca merita sa aleaga un angajator premiat asa cum prefera clientii sa aleaga un produs de calitate, care a primit multe certificari”, a declarat Marco Hoßl, CEO Kaufland Romania.
Interesul de a contribui la un viitor sustenabil, inclusiv pentru piata locala a muncii, este dovedit si de eforturile depuse de Kaufland pentru a oferi o sansa la munca si la o viata normala pentru cat mai multe categorii de public, printre care se numara si persoanele cu dizabilitati. Pentru acestia, compania a lansat recent un program de includere in campul muncii, prin care au fost create peste 500 de posturi adaptate diferitelor tipuri de dizabilitati.
In plus, Kaufland a demarat si o serie de initiative prin care isi doreste sa contribuie la sustinerea dezvoltarii sistemului educational romanesc. Unul dintre proiectele lansate in acest scop, cu sprijinul Academiei de Studii Economice Bucuresti si a altor actori din mediul academic si comercial din Romania, isi propune introducerea studiului dual la nivel universitar ca alternativa la invatamantul traditional existent in prezent pe acest segment.

Retail.ro /  Retail.ro /   /  Kaufland anunta majorarea veniturilor minime