Lectură de 2 minute

11 Oct 2017 -

Restaurantul Taco Bell se deschide pentru clienti maine, 12 octombrie

Abonează-te pe  

Primul restaurant Taco Bell, care acopera o raza de 1.208 kilometri se deschide maine, 12 octombrie, in Bucuresti. Clientii sunt asteptati in in Baneasa Shopping City sa deguste preparate de inspiratie mexicana ca taco, burrito, quesadilla, crunchwrap sau bowl.

Cel mai mare grup de restaurante din sectorul full-service din Romania, deschide maine, 12 octombrie primul restaurant Taco Bell din tara. Aceasta inaugurare marcheaza si intrarea oficiala a brandului sud-californian in Europa Centrala si de Est, fiind prima locatie Taco Bell pe o raza de 1.028 kilometri in regiunea mentionata. Centrul comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti adaposteste prima locatie cu preparate de inspiratie mexicana.

Parte din portofoliul Yumi Brands, Taco Bell este principalul lant de restaurante de tip quick service la nivel global, un brand californian care se alatura unui grup din care mai fac parte si KFC, Pizza Hut, ambele coordonate de Sphera Franchise Group.

Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group a declarata in cadrul unei conferinte de presa de astazi: „In prima faza, am demarat o cercetare ampla, realizata cu ajutorul Kantar Millward Brown, unul dintre principalele grupuri de cercetare din lume. Studiul de specialitate ne-a confirmat ca Romania este locul ideal pentru Taco Bell, ca romanii stiu despre brand, unii dintre ei avand ocazia sa incerce anterior produsele, si ca isi doresc sa se bucure de acestea si in tara”.

Investitia pentru primul restaurant Taco Bell din Romania este de 350.000 de euro. Serviciile sunt asigurate de 40 de angajati care au primit un training de sase saptamani, in urma carora au invatat cum sa prepare gustarile din meniu. Acesta cuprinde Crunchy Taco, Fajita Burrito, Nachos Supreme si CrunchwrapTM, taco, burrito, quesadilla, crunchwrap sau bowl. Clientii pot alege sa isi personalizeze preparatele, alegandu-si tipul de produs, tipul de carne (pui, porc sau vita), garnitura (nachos sau cartofi prajiti) si sosul (Mild, Hot sau Fire) sau sa renunte la el.

Restaurantul este plasat in zona de foud court din centrul Baneasa Shopping City, la parter. Printre facilitatile oferite de locatie se remarca: bucataria deschisa cu vizibilitate la pregatirea gustarilor, prize USB pentru incarcare de gadgeturi, acces la wi-fi si internet.

Citeste si:
Taco Bell lanseaza o oferta de luni - Monday Offer
Taco Bell lanseaza o oferta de luni - Monday Offer

Retail.ro /  Retail.ro /   /  Restaurantul Taco Bell se deschide pentru clienti maine, 12 octombrie