Lectură de un minut

22 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Waterdrop lansează Microlyte Berry, o nouă colecție de băuturi pentru sportivi

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Waterdrop, compania dedicată eliminării zahărului din băuturi și promovării unui stil de viață sănătos și sustenabil, își continuă angajamentul prin lansarea unei noi colecții: Microlyte Berry. 

Sursa foto: Waterdrop

Indiferent de sportul practicat, spre exemplu pilates, spinning, HIIT sau yoga, Microlyte Berry se dovedește a fi partenerul ideal pentru a susține performanța în timpul rutinei sportive.

Cu o formulă avansată, această băutură conține electroliți esențiali, precum sodiu, calciu, magneziu și clor, pentru menținerea echilibrului hidric și pentru a spori rezistența în timpul efortului fizic.

Bogată în 9 vitamine și zinc, aceasta oferă un aport nutritiv complet. Fără zahăr, cofeină, conservanți artificiali, calorii sau carbohidrați, devine alegerea perfectă pentru o hidratare sănătoasă și eficientă.

În plus, consumul în timpul și după antrenament contribuie la reechilibrarea electroliților și la înlocuirea apei pierdute prin transpirație, asigurând recuperarea optimă a organismului.

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă și sustenabilă. Prezent la nivel mondial pe 12 piețe, 11 piețe din Europa (Germania, Austria, UK, Franța, Italia, Olanda, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia, România) și SUA, Waterdrop deservește peste 1 milion de clienți la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Waterdrop lansează Microlyte Berry, o nouă colecție de băuturi pentru sportivi