Lectură de 2 minute

09 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Waterdrop lansează o nouă gamă de recipiente sustenabile

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Waterdrop, producătorul de Microdrinks, lansează noul recipient Ocean Bottle, cu rolul de a promova schimbările pozitive și de a încuraja o abordare mai responsabilă față de utilizarea și protejarea resurselor din oceane.

Sursa foto: Waterdrop

Campania se desfășoară în colaborare cu asociația non-guvernamentală People in Need, activă în 30 de țări, care oferă ajutor în peste 50 de țări din Europa, Asia și Africa. Aceasta se diferențiază prin spiritul umanist, libertate, egalitate și solidaritate.

Sticla în ediție limitată, cu un design marin captivant, scoate în evidență cele două idei principale ale campaniei: încurajarea consumului de apă și evitarea poluării oceanelor. Fiecare detaliu al acestei sticle este special creat pentru a oferi o experiență aparte. Fabricată din sticlă borosilicată rezistentă, recipientul va păstra la temperatura ideală orice băutură.

Cu 71% din suprafața Pământului acoperită de ocean, acesta este o resursă valoroasă care oferă o serie de servicii esențiale pentru comunitățile umane. De la atenuarea condițiilor meteorologice extreme până la producerea oxigenului pe care îl respirăm, de la generarea alimentelor pe care le consumăm până la capacitatea sa de a stoca excesul de dioxid de carbon pe care îl generăm, oceanul joacă un rol vital în echilibrul și sustenabilitatea planetei noastre.

Astfel, Waterdrop, prin parteneriatul cu organizația People in Need, oferă o soluție inovatoare pentru a face o schimbare reală. Compania demonstrează că poate fi o forță pozitivă în lupta pentru protejarea mediului și îmbunătățirea vieților celor care au nevoie de ajutor.

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă, longevivă și sustenabilă. Prezent la nivel mondial pe 12 piețe, 11 piețe din Europa (Germania, Austria, UK, Franța, Italia, Olanda, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia, România) și SUA, Waterdrop deservește peste 1 milion de clienți la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Waterdrop lansează o nouă gamă de recipiente sustenabile