Lectură de 2 minute

23 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Waterdrop relansează colecția SNOW

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Waterdrop anunță colaborarea cu celebrul supermodel Rosie Huntington-Whiteley pentru relansarea gamei SNOW în ediție limitată. Colecția de produse include sortimentul de cuburi hidratante SNOW și o selecție de sticle pentru apă și accesorii într-un design tematic. Fiecare element este proiectat atent de către Rosie însăși, îmbinând stilul ei elegant distinctiv și misiunea de a hidrata lumea în mod sustenabil. 

Sursa foto: Waterdrop

Avantajul produselor este oferit de prezența extractelor naturale din fructe și plante în fiecare produs din gama Microdrinks. Pentru a conferi o aromă aparte apei, cuburile SNOW îmbină aroma afinelor, merelor și a murelor, fructe cu proprietăți benefice pentru organism, în special în anotimpul rece, când toată lumea este predispusă răcelilor de sezon.

Echilibru și hidratare în perioada sărbătorilor de iarnă

Hidratarea și aportul corespunzător de vitamine și nutrienți sunt la fel de importante în sezonul rece ca în oricare alt moment al anului. Deși consumul de apă nu este la fel de tentant în perioada iernii, acest obicei rămâne esențial pentru menținerea sănătății. Sezonul rece poate afecta organismul în moduri neașteptate, întrucât aerul rece și uscat ne poate deshidrata fără ca noi să ne dăm seama. Așadar, consumul optim de lichide ajută la menținerea funcționării eficiente a organismului și implicit a sistemului imunitar.

Această colecție nu oferă doar beneficii semnificative pentru sănătatea consumatorilor, ci vine și cu o serie de avantaje estetice. Pe lângă calitatea lor funcțională, accesoriile incluse în această colecție reflectă și un stil rafinat, fiind concepute pentru a completa cu eleganță orice ținută.

Printre elementele cheie ale acestei colecții se numără sticlele borosilicate reutilizabile, cu un finisaj mat, care nu doar susțin hidratarea durabilă, dar au și un design deosebit. De asemenea, geanta de shopping cu buzunar interior este un accesoriu versatil, perfect pentru o zi plină de activități în oraș. Pentru extra confort în sezonul rece, această colecție include și o pereche șosete călduroase ce pot fi un cadou pe placul tuturor sau un accesoriu de care să vă bucurați pe tot parcursul iernii.

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă, longevivă și sustenabilă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Waterdrop relansează colecția SNOW