Lectură de 2 minute

20 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Various Brands, investiție de 245.000 de euro pentru cel mai mare magazin al rețelei, deschis în Coresi Shopping Resort Brașov

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Various Brands a inaugurat cel mai mare magazin al rețelei în centrul comercial Coresi Shopping Resort din Brașov. Multibrandul cu 100% capital autohton, lansat în 2007, este un retailer de fashion cu articole sportive.

Noul magazin are o suprafață totală de 193 metri pătrați, retailerul oferind clienților articole vestimentare de la branduri consacrate la nivel internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Reebok, Converse și multe alte mărci.

Investiția în noua unitate se ridică la aproximativ 245.000 de euro, în care sunt incluse atât amenajarea spațiului, cât și stocul de produse.

Various Brands ajunge astfel să dețină în portofoliu 24 de magazine fizice, în 17 orașe din țară, și o platformă de e-commerce.

Retailerul Various Brands va mai deschide un magazin până la finalul anului, ca parte a planului de extindere a rețelei: „Acesta este cel de-al 4-lea magazin inaugurat în 2020, urmând ca în curând să deschidem încă unul, astfel încât să încheiem anul cu un total de 25 de magazine situate în marile centre comerciale din țară. Întrucât ne dorim să ajungem cât mai aproape de clienții noștri, planul nostru este să continuăm extinderea rețelei și în 2021, în același ritm constant”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

Anul acesta Various Brands a mai inaugurat locații în Focșani Mall, Băneasa Shopping City din București și Shopping City din Târgu Mureș.

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 17 orașe din țară. În prezent, sunt 22 de magazine de linie Various Brands în Băneasa Shopping City, Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu, Focșani Mall, Shopping City Târgu Mureș și Coresi Shopping Resort și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța. Multibrandul are și un magazin online.

Citeste si:
Clasele de group fitness - mai multă energie și motivație pentru angajați
Clasele de group fitness - mai multă energie și motivație pentru angajați
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Various Brands, investiție de 245.000 de euro pentru cel mai mare magazin al rețelei, deschis în Coresi Shopping Resort Brașov