Lectură de 2 minute

06 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Various Brands a deschis al cincilea magazin din București, în Băneasa Shopping City

Andra Imbrea

Retailerul de fashion și articole sportive Various Brands a deschis cel de-al cincilea magazin din București. Various Brands, un magazin multibrand cu 100% capital autohton, lansat în 2007, a deschis noua locație într-unul din cele mai mari mall-uri din Capitală, Băneasa Shopping City - Aripa Feeria.

Various Brands ajunge astfel să dețină 21 de magazine în 17 orașe din țară, precum și o platformă de e-commerce, various-brands.ro. Various Brands oferă clienților articole vestimentare de la branduri consacrate la nivel internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Reebok, Converse și multe altele.

Multibrandul Various Brands a intrat pe piața din București în anul 2014 și, treptat, s-a dezvoltat cu noi locații. În prezent, bucureștenii își pot achiziționa articolele sport preferate din magazinele Various Brands situate în Mega Mall, Sun Plaza, ParkLake Shopping Center, Fashion House, iar acum și în Băneasa Shopping City – Feeria.

 "De la început, ne-am dedicat misiunii de a selecta și oferi clienților noștri cele mai bune articole sport și suntem mândri să fim acum printre singurii retaileri naționali cu 100% capital românesc. Ne bucurăm că al 5-lea magazin Various Brands din București a fost inaugurat în Băneasa Shopping City – Feeria. Cererea bucureștenilor în acest sector a determinat, bineînțeles, această evoluție firească", spune Nicolae Popa, director general Various Brands. 

În completarea acestei declarații, co-owner-ul Bogdan Nania a adăugat: Obiectivul nostru a fost de la început să fim cât mai aproape de clienți și să le punem la dispoziție produse de cea mai bună calitate de la cele mai mari branduri ale momentului. Avem încredere în conceptul nostru și în traiectoria pe care ne-am setat-o. Suntem încrezători că inaugurarea noului magazin în Băneasa Shopping City va întări acest obiectiv.

Citeste si:
Retailerul online de modă Asos anunță rezultate surprinzătoare în contextul pandemiei: creștere de 2,3 mld. de euro în ultimele șase luni

Magazinul Various Brands își așteaptă clienții zilnic în Aripa Feeria din Băneasa Shopping City cu articole vestimentare sport și street style, ce încorporează cele mai noi tehnologii și stiluri vestimentare.

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 16 orașe din țară. În prezent, sunt 19 de magazine de linie Various Brands în Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu și Băneasa Shopping City și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța. Multibrandul are și o platformă online de e-commerce, various-brands.ro.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Various Brands a deschis al cincilea magazin din București, în Băneasa Shopping City