Lectură de 2 minute

18 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Various Brands continuă extinderea și ajunge la o rețea de 22 de magazine

Andra Imbrea

Retailerul Various Brands a deschis un nou magazin în țară, în Focșani Mall, și a ajuns astfel la o rețea de 22 de magazine în 18 orașe din România, dar și un magazin online, various-brands.ro.

Various Brands comercializează articole vestimentare de la branduri renumite pe plan internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Reebok, Converse și multe altele.

Zona Moldovei nu este necunoscută retailer-ului național. Various Brands deține magazine în orașe importante din regiune, precum Suceava, Piatra Neamț și Galați. "Deschiderea noului magazin în Focșani este un pas important în dezvoltarea rețelei naționale. Vom continua să investim în noi magazine în țară din dorința de a avea cât mai multe puncte prin care să interacționăm direct cu toți clienții noștri și să le oferim de fiecare dată ce au nevoie – produse de înaltă calitate la prețuri accesibile",  a declarat co-owner-ul Nicolae Popa.

Recent, retailerul a deschis un magazin în centrul comercial Băneasa Shopping City, care este de altfel cel de-al cincilea magazin Various Brands în București. 

Investițiile în locațiile fizice sunt susținute de cele în magazinul online, various-brands.ro. Multibrandul cu 100% capital autohton este prezent pe piața din România din 2007.  În prezent, sunt 20 de magazine de linie Various Brands în Băneasa Shopping City, Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu și Focșani Mall și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța. 

Citeste si:
Ce preț are carnea de miel: cât costă un kilogram de spată sau pulpă de miel, în magazine sau la producătorii locali

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Various Brands continuă extinderea și ajunge la o rețea de 22 de magazine