Lectură de un minut

21 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Ucrainenii de la Aurora Multimarket, care vând produse de la 1 leu, au mai deschis un magazin în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ucrainenii de la Aurora Multimarket, care vând produse de la 1 leu, au mai deschis un magazin în România, primul magazin din Târgu Frumos. Începând cu 20 iunie, magazinul se află pe Bulevardul Cuza Vodă, Bloc 7-8-9.

Sursa foto: Aurora Multimarket/ Facebook

Program de funcționare al magazinului este:

  • Luni-Vineri: 08:00 – 20:00,
  • Sâmbătă: 08:00 – 18:00,
  • Duminică: 08:00 – 16:00.

Produse de sezon, jucării sau cadouri, alimente, articole de îngrijire personală, de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie și bucătărie, Aurora Multimarket este o destinație de cumpărături, cu prețuri pornind de la un leu.

De asemenea, ucrainenii vor să deschidă 70 de magazine în România, în 2024. Primul magazin din țară a fost inaugurat în octombrie 2023, în prezent, retailerul deținând 7 magazine la nivel național.

Taras Panasenko, CEO-ul companiei, precizează, de asemenea, că intenționează să se extindă și cu alte 400 de magazine în Ucraina, în acest an.

”Testăm un nou format, magazine de circa 400 de metri pătrați. Media suprafeței unităților de până acum ajunge la 150 de metri pătrați”, a declarat Panasenko, precizând că investiția într-un nou magazin este de peste 100.000 de dolari.

CEO-ul are planuri mari pentru businessul său, adăugând că va intra și pe piața din Republica Moldova, fie în 2024, fie în 2025, notează The New Voice of Ukraine.

Rețeaua de retail Aurora a fost fondată în 2011 de Lev Zhydenko, Taras Panasenko și Lesya Klymenko și are sediul în Poltava. În 2021, Aurora a anunțat planuri de a intra pe piețele din Europa Centrală și de Est. cu ajutorul Horizon Capital.

Citeste si:
5 to go bate palma cu City Grill și inaugurează două cafenele în aeroportul Henri Coandă
5 to go bate palma cu City Grill și inaugurează două cafenele în aeroportul Henri Coandă

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ucrainenii de la Aurora Multimarket, care vând produse de la 1 leu, au mai deschis un magazin în România