Lectură de 3 minute

12 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Ucrainenii de la Aurora Multimarket, care vând produse de la 1 leu, au deschis primul magazin în România

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Ucrainenii de la Aurora Multimarket, care vând produse de la 1 leu, au deschis primul magazin în Suceava, la începutul lunii octombrie. Planurile companiei sunt ambițioase, astfel că se pregătesc să deschidă încă 11 magazine în România până la sfârșitul anului 2023. 

Sursa foto: Aurora

Intrarea Aurora pe piața românească reprezintă un pas important în direcția integrării europene a Ucrainei și a creșterii notorietății brandului ucrainean în străinătate. Proprietarii companiei sunt încrezători că locuitorii din țările europene vor putea identifica cu ușurință magazinele Aurora în stil galben foarte curând și le vor asocia cu cumpărături accesibile.

România este o țară vecină. Locuitorii săi au o mentalitate și interese similare, așa că suntem încrezători că noii noștri clienți vor împărtăși cu siguranță valorile noastre și vor putea aprecia toate beneficiile cumpărăturilor la Aurora", a declarat Taras Panasenko, cofondator și director general al lanțului de multimarketuri Aurora.

Mai multe branduri europene au intrat în Europa de la izbucnirea războiului

Retailerii ucraineni continuă să intre activ pe piețele europene. Numai în primăvara anului 2023, Polonia a primit sucursale locale ale Dnipro-M, brabrabra, Gorgany, Bilyi Nalyv, Katsurina etc.

Gorgany în București

În luna aprilie, rețeaua ucraineană de echipamente sportive Gorgany, specializată în echipamente pentru drumeții montane, și-a anunțat intrarea pe piața din România. Pe site, retailerul a precizat că se pregătește să deschidă primul magazin online și offline în București, însoțit de oferte de muncă. Spațiul comercial al brandului este situat pe Bulevardul Ion C. Brătianu nr. 35.

Lanțul Gorgany a fost fondat în Lviv în 2005, având în prezent un total de 12 magazine - câte două în Kiev și Lviv, și câte unul în Ivano-Frankivsk, Ternopil, Cernăuți, Rivne, Zhytomyr, Vinnytsia, Odesa și Bukovel. Compania este un agent exclusiv al unor mărci de renume mondial, precum Osprey, Salewa și Dynafit. De asemenea, deține marca ucraineană Turbat.

Bob Snail în Varșovia

În capitala Poloniei a fost deschis primul magazin de marcă al cofetăriei ecologice ucrainene, numit Bob Snail. Compania a anunțat vestea pe pagina sa de Facebook.

Magazinul Dnipro-M din Wroclaw

Pe 12 aprilie, în Polonia a fost deschis primul magazin al lanțului ucrainean de scule electrice Dnipro-M. Aceasta este prima filială internațională a companiei. Localul funcționează acum pe strada Kazimierz Pułaski nr. 34 din Wroclaw. În clădirea cu două etaje, clienților li se oferă o gamă de scule electrice, o zonă de testare și o zonă de lounge, potrivit rau.ua.

Citeste si:
Cum va ajunge “România Neutră” climatic până în 2050? Pașii pe care țara noastră trebuie să bifeze
Cum va ajunge “România Neutră” climatic până în 2050? Pașii pe care țara noastră trebuie să bifeze

Reprezentanții Dnipro-M afirmă că, până la sfârșitul anului 2023, vor fi deschise 120 de magazine în diferite țări din Uniunea Europeană, plus un magazin online. Este deja anunțată deschiderea unor locații din rețea în Praga (Cehia), Vilnius (Lituania), Brno (Cehia) și în capitala Poloniei. În Ucraina, această rețea monobrand de scule electrice și mașini de grădinărit are peste 470 de locații în 220 de orașe.

brabrabra în Polonia

Marca ucraineană de lenjerie confortabilă intitulată brabrabra a intrat pe piața poloneză. În prezent, articolele de lenjerie intimă și de modă pentru casă ale acestui brand pot fi achiziționate online, cu livrare în Polonia și în alte state europene. Deschiderea primului magazin offline în Varșovia va avea loc în curând.

Serviciile cu care clientele brabrabra s-au obișnuit în Ucraina sunt acum disponibile și în Polonia, inclusiv ajustarea online a sutienului, indicele de talie confortabilă, serviciul de îngrijire (consultanță la un mesager la alegerea clientei), outlet și oferte speciale. Livrarea este gratuită în cazul în care prețul de achiziție depășește 100 de zloți.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ucrainenii de la Aurora Multimarket, care vând produse de la 1 leu, au deschis primul magazin în România