Lectură de 2 minute

17 Oct 2023 - Știri și Noutăți

The Body Shop lansează gama de produse Vanilla Pumpkin

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

The Body Shop aduce în prim-plan o gamă, în ediție limitată, pe care toată lumea o iubește, în ton cu atmosfera de relatoamnă: - Vanilla Pumpkin.

 

Sursa foto: Unsplash

Această colecție de produse lansată de The Body Shop îmbină fiecare aromă și parfum al sezonului. Printre ingrediente principale se numără extractul de vanilie de Madagascar, parfumul dulce de dovleac copt, note de caramel de alune, sirop de arțar și lapte de migdale.

Vanilla Pumpkin Moisturizing Hand Cream

Crema de mâini hidratantă Vanilla Pumpkin Moisturizing Hand Cream este menită să ofere mâinilor tale o senzație mătăsoasă. Este fabricată din 96% ingrediente de origine naturală, inclusiv ulei de migdale și ulei de babassu, ambele organice și provenite din comunități de comerț echitabil, și unt de shea din Ghana. Este ideală pentru pielea normală până la uscată, cu un efect de hidratare de 48 de ore.

Vanilla Pumpkin Bath and Shower Cream

Crema de baie și duș Vanilla Pumpkin Bath and Shower Cream este un produs cu spumă care împrospătează delicat pielea. Are la bază 90% ingrediente de origine naturală, inclusiv aloe vera din Campeche, Mexic, provenită din comerțul echitabil al comunităților.

Vanilla Pumpkin Nourishing Body Butter

Untul de corp hrănitor Vanilla Pumpkin Nourishing Body Butter asigură o hidratare intensă și hrănitoare a pielii. Este nevoie de o cantitate minimă pentru a simți toate beneficiile. Cu o textură ușoară și fără

Pe lângă aceste beneficii individuale, întreaga gamă Vanilla Pumpkin se mândrește cu recipiente fabricate din materiale reciclate, iar fiecare produs este, de asemenea, certificat de The Vegan Society.

Vanilla Pumpkin este disponibilă în ediție limitată și poate fi achiziționată online pe thebodyshop.ro sau în The Body Shop din AFI Cotroceni.

The Body Shop este un brand dedicat iubitorilor de produse cosmetice cu ingrediente naturale și etice. Cu o gamă selectă de produse pentru îngrijirea pielii, îngrijirea părului, machiaj și parfumuri.

Citeste si:
Anna Cori a redeschis un nou concept de magazin în AFI Cotroceni
Anna Cori a redeschis un nou concept de magazin în AFI Cotroceni

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  The Body Shop lansează gama de produse Vanilla Pumpkin