Lectură de 2 minute

27 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Tei bate palma cu Lidl: farmacia intră în secțiunea „Parteneri” din aplicația Lidl Plus

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Farmacia Tei și Lidl România au semnat un parteneriat prin care produsele retailerului farmaceutic vor putea fi achiziționate la ofertă prin aplicația Lidl Plus. 

Sursa foto: Lidl România

”Noi și Lidl România am dat mâna într-o colaborare de zile mari! De acum suntem parteneri în loialitate pe Lidl Plus! Începând de astăzi ne vei găsi în secțiunea "parteneri" cu extra promoții la produsele preferate!”, menționează Farmacia Tei.

Sursa Foto: Captură de ecran Lidl Plus

Bebe Tei și Farmacia Tei vor să se extindă în provincie, vizând câte trei deschideri pe an. Declarația îi aparține Roxanei Maftei, fondatoarea Farmacia Tei, după anunțul inaugurării noilor unități în Craiova.

Ne-am propus ca în fiecare an să avem câte trei deschideri în provincie și ne bucurăm că din vară vom fi prezenți cu conceptul nostru și în Craiova, în ElectroPutere Mall. Este o deschidere importantă în strategia noastră de extindere, și suntem convinși că Bebe Tei și Farmacia Tei vor avea un impact pozitiv în rândul clienților centrului comercial.

Roxana Maftei, fondatoarea Farmacia Tei

Bebe Tei și Farmacia Tei vor fi deschise în vara acestui an în ElectroPutere Mall, vor ocupa o suprafață de aproximativ 2.400 de metri pătrați și vor comercializa peste 60.000 de produse din toate categoriile de interes, de la dermato-cosmetice și cosmetice, puericultură mică și mare, îngrijire mama și bebe, alimentație sănătoasă, jucării, medicamente cu și fără rețetă medicală și până la produse veterinare.

Citeste si:
Antibiotice Iași a vândut medicamente de peste 380 de milioane de lei, în 2023, în România. Care sunt planurile pentru 2024
Antibiotice Iași a vândut medicamente de peste 380 de milioane de lei, în 2023, în România. Care sunt planurile pentru 2024

Primul magazin Bebe Tei a fost deschis in Bulevardul Lacul Tei Bucuresti pe 15 noiembrie 2011. În prezent, oferă o gamă diversificată de produse din 7 categorii importante, în cele 8 magazine din țară.

Prezentă pe piață din 1992, Farmacia Tei oferă în acest moment peste 35.000 de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, în 9 unități din România.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări. Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse cu cel mai bun raport calitate-preț. În spatele serviciilor și operațiunilor din magazine și centrele logistice stau simplitatea și orientarea către eficiență. În prezent, Lidl are aproximativ 376.000 de angajați, dintre care peste 10.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 300 de magazine și 6 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tei bate palma cu Lidl: farmacia intră în secțiunea „Parteneri” din aplicația Lidl Plus