Lectură de un minut

22 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Bebe Tei și Farmacia Tei vor să se extindă în provincie: câte trei deschideri pe an

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Bebe Tei și Farmacia Tei vor să se extindă în provincie, vizând câte trei deschideri pe an. Declarația îi aparține Roxanei Maftei, fondatoarea Farmacia Tei, după anunțul inaugurării noilor unități în Craiova. 

Sursa foto: Bebe Tei/ Facebook

Ne-am propus ca în fiecare an să avem câte trei deschideri în provincie și ne bucurăm că din vară vom fi prezenți cu conceptul nostru și în Craiova, în ElectroPutere Mall. Este o deschidere importantă în strategia noastră de extindere, și suntem convinși că Bebe Tei și Farmacia Tei vor avea un impact pozitiv în rândul clienților centrului comercial.

Roxana Maftei, fondatoarea Farmacia Tei

Bebe Tei și Farmacia Tei vor fi deschise în vara acestui an în ElectroPutere Mall, vor ocupa o suprafață de aproximativ 2.400 de metri pătrați și vor comercializa peste 60.000 de produse din toate categoriile de interes, de la dermato-cosmetice și cosmetice, puericultură mică și mare, îngrijire mama și bebe, alimentație sănătoasă, jucării, medicamente cu și fără rețetă medicală și până la produse veterinare.

Primul magazin Bebe Tei a fost deschis in Bulevardul Lacul Tei Bucuresti pe 15 noiembrie 2011. În prezent, oferă o gamă diversificată de produse din 7 categorii importante, în cele 8 magazine din țară.

Prezentă pe piață din 1992, Farmacia Tei oferă în acest moment peste 35.000 de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, în 9 unități din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bebe Tei și Farmacia Tei vor să se extindă în provincie: câte trei deschideri pe an