Lectură de 2 minute

18 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Tazz și Sodexo lansează o nouă metodă de plată: cardul de masă Gusto Pass poate fi folosit în restaurantele disponibile în aplicație

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Tazz introduce în aplicaÈ›ie o nouă modalitate de plată în parteneriat cu Sodexo România, iar utilizatorii pot plăti direct cu cardul de masă Gusto Pass la o selecÈ›ie naÈ›ională de peste 2.000 de restaurante partenere Tazz È™i Sodexo din aplicaÈ›ie.

Cardul Gusto Pass de la Sodexo reprezintă un beneficiu extra salarial acordat angajaÈ›ilor pentru mesele de prânz zilnice. Printre restaurantele partenere Tazz È™i Sodexo se numără: Hard Rock Cafe, Burger King, Samsara, Pizza Hut, Ana Pan, Taco Bell, Caru’ cu Bere, Starbucks, Mesopotamia, Noodle Pack, Dabo Doner È™i altele.

Plata cu cardul de masă de la Sodexo este deja disponbilă în aplicaÈ›ia Tazz.

„Parteneriatul dintre Tazz È™i Sodexo ne aduce cu un pas mai aproape de ceea ce înseamnă o experiență completă pentru clienÈ›ii noÈ™tri, cu acces la cea mai bună selecÈ›ie de restaurante din È›ară, la care pot acum comanda È™i achita, uÈ™or È™i simplu, cu cardul de masă Gusto Pass de la Sodexo, direct din aplicaÈ›ie, de la birou sau de-acasă”, a adăugat Răzvan Acsente, chief marketing officer Tazz.

„Prin acest parteneriat aducem o experienţă valoroasă tuturor angajaÅ£ilor care primesc cardurile de masă de la Sodexo ÅŸi totodată, activăm o reÅ£ea de peste 2.000 de restaurante, disponibilă pentru plata cu cardul de masă Sodexo, cu acoperire naÅ£ională în 30 de oraÈ™e”, a spus Silviu Åžtefan, partnerships & merchants manager Sodexo România.

Pașii pentru achitarea comenzii prin intermediul cardului Gusto Pass sunt următorii:

  • Accesezi aplicaÈ›ia Tazz;

  • Dacă nu ai deja aplicaÈ›ia Tazz instalată, poÈ›i să o descarci din App Store sau Google Play;

    Citeste si:
    Penny bate palma cu Tazz pentru livrări rapide la domiciliu
    Penny bate palma cu Tazz pentru livrări rapide la domiciliu
  • Înrolezi cardul Gusto Pass în aplicaÈ›ie, în Contul meu, iar în secÈ›iunea „Tichete de masă” alegi „Card Sodexo”;

  • Alegi restaurantul din selecÈ›ia variată de parteneri Tazz È™i Sodexo;

  • Plasezi comanda È™i alegi la metodă de plată „Plata cu card Sodexo”;

  • Taxa de livrare È™i bacÈ™iÈ™ul pentru livratori nu pot fi achitate cu cardul Gusto Pass de la Sodexo (pentru că aÈ™a prevede legislaÈ›ia cu privire la tichetele de masă), dar acestea se pot plăti cu un card de debit.

Tazz este o aplicaÈ›ie pentru food ordering sau orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 între eMAG È™i EuCeMananc. Serviciile oferite de tazz sunt disponibile atât prin aplicaÈ›iile Android È™i iOS, cât È™i online.

Sodexo Benefits activează în domeniul beneficiilor extra-salariale ÅŸi face parte din Grupul Sodexo. Compania operează pe piaÈ›a românească de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajaÈ›i. Peste 30.000 de companii È™i două milioane de angajaÈ›i folosesc produsele Sodexo.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Tazz È™i Sodexo lansează o nouă metodă de plată: cardul de masă Gusto Pass poate fi folosit în restaurantele disponibile în aplicaÈ›ie