Lectură de 2 minute

09 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Taco Bell deschide un nou restaurant în Arena Mall din Bacău

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Taco Bell inaugurează un nou restaurant în Arena Mall din Bacău și marchează 13 locații la nivel național, după aproape patru ani de la lansarea pe piața din România.

Restaurantul, care are 24 de angajați, este situat în zona de food court a centrului comercial Arena Mall, din strada Ștefan cel Mare nr. 28 și are o suprafață de aproximativ 100 mp.

Bacău devine astfel cel de-al nouălea oraș în care lanțul de fast-food este prezent, alături de București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Brașov și Iași.

„Taco Bell este un brand care le oferă clienților produse cu gust unic și experiențe deosebite, în stilul #livemas, iar acest lucru a creat, în timp, deschidere pe piața din România și o cerere tot mai mare din partea consumatorilor. Astăzi ajungem și în Bacău, din dorința de a aduce brandul mai aproape de fanii fideli, și, fără să oferim mai multe detalii momentan, promitem că este doar prima dintr-o serie de surprize pe care le pregătim în următoarea perioadă”, a spus Costică Mișaca, director general Taco Bell România.

În prezent, restaurantul Taco Bell Arena Bacău funcționează zilnic, în intervalul orar 10 – 22, fiind deschis atât pentru servirea în incintă, cu respectarea distanțării regulamentare, cât și pentru takeaway.

Lanțul are serviciul Comandă și Ridică, prin www.taco-bell.ro, unde se pot comanda produsele, iar ulterior le preiau personal de la cel mai apropiat restaurant. Pentru livrarea la domiciliu, brandul a încheiat parteneriate locale cu mai mulți colaboratori specializați, respectiv: foodpanda, Glovo și Tazz.

Salariile din Taco Bell

Începând cu 1 septembrie, în toate restaurantele Taco Bell, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

Sphera Franchise Group, care deține brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell în România, a încheiat primul trimestru din 2021 cu vânzări în restaurante de 211,4 milioane de lei, în creștere cu 6,6% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar comenzile înregistrate din livrare s-au menținut la nivelul ultimelor trei luni din 2020

Citeste si:
Leroy Merlin a închiriat două spații comerciale ale Cora. Când și unde vor fi deschise noile magazine de bricolaj 
Leroy Merlin a închiriat două spații comerciale ale Cora. Când și unde vor fi deschise noile magazine de bricolaj 

Sphera Franchise Group este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell deschide un nou restaurant în Arena Mall din Bacău