Lectură de 2 minute

22 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Taco Bell a inaugurat restaurantul din Palas Mall Iași

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Taco Bell a deschis joi, 22 aprilie, restaurantul din Palas Mall Iași, parte a ansamblului mixed-use Palas Iași, aceasta fiind a 12-a unitate din țară.

De-a lungul celor aproape patru ani de la lansarea pe piața din România, brandul a deschis restaurante în opt orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Brașov, și recent, Iași.

Noul restaurant, cu o suprafață de aproximativ 120 mp, este situat la parterul Palas Mall și a angajat 30 de persoane.

„Mai mult decât a fi un pas către realizarea obiectivelor de business trasate pentru acest an, inaugurarea restaurantului Taco Bell Palas Mall ne aduce aproape de fanii din Iași, care, în nenumărate rânduri, și-au exprimat dorința de a se bucura de produsele lor preferate de inspirație mexicană chiar în orașul lor. Îi așteptăm cu entuziasm pe consumatori în noul restaurant, acolo unde am pregătit pentru ei o serie de surprize și oferte speciale”, a spus Costică Mișaca, director general Taco Bell România.

Delivery și servirea Taco Bell

Momentan, până la anunțarea unor noi măsuri din partea autorităților, restaurantul Taco Bell din Iași este deschis atât pentru servirea în incintă, cu respectarea distanțării regulamentare, cât și pentru takeaway.

De asemenea, pentru livrarea la domiciliu, brandul a încheiat parteneriate locale cu mai mulți colaboratori specializați, respectiv: foodpanda, Glovo și Takeaway.

În contextul actual, au fost implementate măsuri suplimentare de siguranță în toate restaurantele din țară, precum: igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor, purtarea măștii de protecție și delimitarea zonelor astfel încât să fie respectată distanțarea socială. Suplimentar, la casele de marcat au fost amplasate panouri de protecție transparente și recipiente cu dezinfectant. Pentru a minimiza contactul dintre clienți și personal, este încurajată plata cu cardul contactless.

Sphera Franchise Group este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Citeste si:
dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 
dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell a inaugurat restaurantul din Palas Mall Iași