Lectură de 2 minute

04 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Sphera Franchise Group inaugurează două noi restaurante KFC în România, la Bârlad și Ploiești

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, compania care operează în sistem de franciză brandul KFC în România și Italia, își extinde portofoliul de restaurante pe final de an și anunță inaugurarea a două noi locații KFC în România, în Bârlad Value Center și Ploiești Value Center și una în Italia, în zona centrală a orașului Verona. Noile locații fac parte din strategia de expansiune stabilită pentru anul 2021.

KFC Bârlad Value Center are o suprafață de aproximativ 230 metri pătrați și este situat la adresa Bulevardul Republicii nr. 320B, în cadrul centrului comercial Bârlad Value Center, în timp ce noua locație din Ploiești ocupă o suprafață de aproximativ 170 metri pătrați în incinta complexului comercial Ploiești Value Center.

Ambele restaurante funcționează zilnic în intervalul orar 10:00 – 21:00 conform programului prevăzut pentru desfășurarea activităților economice ca urmare a restricțiilor în vigoare datorate pandemiei. Clienții pot servi produsele preferate în zonele de food court ale celor două centre comerciale, pot lua mâncarea la pachet sau comanda pe platformele online ale partenerilor Glovo și Tazz pentru livrare la domiciliu sau birou.

Odată cu deschiderea noilor locații, KFC creează pe plan local, 70 de locuri de muncă, în funcţii precum lucrător bucătărie, casier, manager și asistent aanager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Retail jobs

În Italia, restaurantul KFC cu numărul 20 ocupă o poziție stradală, fiind situat în centrul orașului Verona, în Piazza delle Erbe, una dintre cele mai cunoscute piețe din oraș.

„Către finalul acestui an, ne bucurăm să anunțăm inaugurarea a trei noi locații KFC, atât la nivel național, cât și internațional, ca parte a strategiei de business ce vizează expansiunea, digitalizarea și inovarea. Poziționarea strategică în incinta centrelor comerciale Bârlad Value Center, respectiv Ploiești Value Center și în centrul orașului Verona ne oferă oportunitatea de a ajunge la un număr și mai mare de consumatori, cărora le oferim garanția unor produse și servicii la standarde înalte, în cele mai sigure condiții, perfect adaptate la contextul actual”, a declarat Călin Ionescu, CEO Sphera Franchise Group.

De asemenea, începând cu 1 septembrie, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

Sphera Franchise Group S.A. este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Citeste si:
Pizza Hut deschide un nou restaurant în Târgu Jiu
Pizza Hut deschide un nou restaurant în Târgu Jiu

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sphera Franchise Group inaugurează două noi restaurante KFC în România, la Bârlad și Ploiești