Lectură de 3 minute

09 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Share your morning vibe: Cine se trezește de dimineață chiar ajunge departe?!

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cine se trezește de dimineață chiar ajunge departe?! Diminețile nu sunt pentru oricine, iar asta nu este un secret. Dar există și oameni care se trezesc cu noaptea-n cap pentru rutina personală și care merg la sală, după care ajung la job. Norocul acestora este că există și dispozitive care să le anime trezirea. 

Sursa foto: retail.ro

De câte ori nu a sunat alarma de dimineață și nu ați vrut să aruncați telefonul și să vă întoarceți pe partea cealaltă?! Stați liniștiți, asta fac și oamenii care se trezesc de dimineață și se pregătesc de o zi lungă, dar dinamică. Numai că unii dintre ei au telefoane cu alarme ”prietenoase”, care nu trezesc și vecinii. Vă dau un pont, HONOR se numește (dar da, din păcate, nu vă pot reda și sunetul).

Bâjbâind prin întuneric, în încercarea de a nu nimeri chiar fiecare colț al corpurilor de mobilă din dormitor, te îndrepți tiptil către baie, unde are loc trezirea supremă când apa rece intră în contact cu fața. Până la baie, te susține laterna HONOR, ca nu cumva degetele mici de la picioare să aibă de suferit.

După rutina scurtă, te urci în mașină și îți conectezi telefonul la bluetooth și te bucuri de câteva melodii la ceas de dimineață.

PS: Nu e telefonul de vină pentru poza mișcată, ci drumurile din țară, care au ”avantajul” de a te zdruncina serios până la destinație.

Voiați să știți cum arată Bucureștiul între 6.30 și 7:00 de dimineață, când nu stai prea mult la semafor?! M-a ajutat HONOR să prind un crâmpei din orașul furnicar, dar adormit.

Câteva mașini pe stradă, reclame luminoase, semafoare care pare că te orbesc la ora aceea și intersecții care se trezesc și ele treptat pentru aglomerația urbană de mai târziu.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood

Bagi telefonul în buzunar și asculți în continuare muzica în căști, melodii care să nu te trezească brusc, ci care să te lase să te mai legeni între patul confortabil și aparatele de fitness care te așteaptă.

Ajungi la sală, te schimbi în slow motion, verifici ceasul (când s-a făcut 7:30????), bagi căștile în urechi și te pregătești să înfrunți ziua. După două ore de antrenament, căștile cedează, dar bateria HONOR încă rezistă.

Ajuns la birou în jur de ora 10:00, te pregătești să bagi telefonul la încărcat, pentru că, nu-i așa, ziua începe din nou pentru tine. Surpriză?! HONOR te ajută să mai dai câteva apeluri, să răspunzi la mesaje și te susține și într-o ședință plictisitoare.

Știți cât de repede trece ziua, deși a început la 5:00 totul? Nici nu vă dați seama când a început seara, iar tu ești deja în alt eveniment implicat, unde întâlnești oameni noi și legi prietenii.

Și ce dă cel mai bine lângă o față obosită și trezită de la 5:00?! Răspuns corect: un telefon HONOR elegant, cu un aspect fin și subțire, aproape insesizabil sub paharul de prosecco.

Deci, cine se trezește de dimineață ajunge departe? Răspuns corect: nu, doar rezistă mai mult, ca bateria HONOR 90. În plus, mai găsește și toate magazinele închise și nu își poate lua o cafea, pe care să o savureze în timp ce scrollează liniștit pe rețelele sociale.

HONOR 90 este disponibil în România începând din 6 iulie 2023, în două variante de culori, Midnight Black și Peacock Blue, și poate fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț începând de la 2,899 lei. HONOR 90 Lite este disponibil în trei variante - Cyan Lake, Titanium Silver și Midnight Black, la un preț începând de la 1,499 lei. HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente care oferă o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Share your morning vibe: Cine se trezește de dimineață chiar ajunge departe?!