Lectură de 2 minute

01 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Robert Jasinski preia conducerea celor două divizii locale ale Danone România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Robert Jasinski este noul managing director al Danone România, companie care produce și distribuie produse lactate proaspete și produse pe bază de plante și Nutricia România, companie care gestionează produse alimentare pentru bebeluși, precum și produse de nutriție specializată. Până în prezent, Jasinski a ocupat funcția de managing director al Nutricia România SRL.

„Pandemia a creat un nou mediu de business, care a confirmat nevoia companiei de a-și schimba structura actuală de funcționare. Viziunea noastră globală <> - care subliniază, în același timp, sustenabilitatea produselor din portofoliul companiei – a devenit acum și mai prioritară. Epidemia a accelerat și mai mult nevoia consumatorilor de a adopta obiceiuri alimentare sănătoase și sustenabile. Un element nou și important este faptul că procesul de luare a deciziilor va fi scurtat, multe dintre acestea urmând a fi luate doar la nivel local. Căutând noi modalități de a promova o alimentație mai sănătoasă, vom accelera creșterea durabilă, printr-un portofoliu și mai puternic de produse, branduri și servicii aliniate acestui scop”, a declarat Robert Jasinski.

Robert Jasinski a preluat noua funcție începând cu 1 octombrie 2021.

Natalia Gelshtein-Kiss, care a ocupat funcția de managing director al Danone Romania până în prezent, își va continua cariera profesională cu noi proiecte în cadrul companiei.

Producătorul și distribuitorul de alimente Danone a finalizat anul trecut cu afaceri de 633,4 milioane de lei, în creștere cu 3,4% și un profit de peste 21 de milioane de lei, în scădere de 26,4%, având 376 de angajați.

Danone România este lider de piaţă pe segmentul iaurturi. Compania are în portofoliu zeci de sortimente de produse, realizate în majoritate în fabrica din Bucureşti, cu lapte proaspăt colectat de la fermierii români. Fabrica Danone din Bucureşti a produs local primele iaurturi în 1999.

Danone România face parte din compania Danone, activă în domeniile: produse lactate proaspete, produse pe bază de plante, ape minerale îmbuteliate și nutriție specializată.

Citeste si:
Au început angajările pentru vară. Retailul rămâne fruntașul clasamentului la numărul de joburi
Au început angajările pentru vară. Retailul rămâne fruntașul clasamentului la numărul de joburi
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Robert Jasinski preia conducerea celor două divizii locale ale Danone România