Lectură de un minut

18 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Danone deschide un centru de vaccinare anti-Covid în sediul companiei

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Producătorul de lactate Danone anunță deschiderea biroului companiei pentru o acțiune de vaccinare pentru persoanele care doresc să se imunizeze, potrivit unui comunicat de presă.

Centrul de vaccinare va fi amplasat la sediul Danone, situat pe Strada Nicolae Cânea 140 - 160. Acțiunea de vaccinare se va derula pe data de 25 iunie, între orele 09:00 – 12:00, iar vaccinul administrat va fi Pfizer-BioNTech.

Centrul va dispune de două posturi de vaccinare, unde se vor putea imuniza un număr total de aproximativ 72 de persoane.

Pentru a putea primi vaccinul, este necesară o programare prin call center, la numerele de telefon dedicate 0371.52.00.05 sau 021.205.99.05, cu tarif normal în rețeaua Telekom. Numerele de telefon sunt disponibile zilnic în intervalul 10:00 – 19:00, până pe data de 22 iunie inclusiv.

De asemenea, pentru administarrea celei de-a doua doze, Danone va organiza o nouă acțiune de vaccinare la sediul său, pe data de 16 iulie.Aprobarea centrului de vaccinare a fost facută de Direcția de Sănătate Publică București.

Compania a anunțat că au fost luate toate măsurile de siguranță impuse de autorități.

Danone activează pe piața produselor lactate din România, de mai bine de 20 de ani. Are o fabrică în București și mai multe puncte de lucru la nivel național, în total având peste 500 de angajați.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Danone deschide un centru de vaccinare anti-Covid în sediul companiei