Lectură de un minut

08 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Rețeaua românească de retail Magazine Diana, din Vâlcea, se extinde cu o nouă unitate

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Magazine Diana a inaugurat al 67-lea magazin din rețea, în cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea, aceasta fiind a cincea deschidere din 2021, potrivit unui comunicat de presă.

Cel de al cincilea Magazin Diana deschis de la începutul acestui an este amplasat în Râmnicu Vâlcea, cartierul Nord, strada Republicii, nr.18 A, la parterul blocului Emar Grup și dispune de locuri de parcare proprii.

Noul magazin are o suprafață de vânzare de 250 de metri pătrați, o sortimentație de peste 3.000 de produse, alimentare și nealimentare, cu game structurate pe mai multe segmente de preț. Vitrina asistată oferă produsele din portofoliul Diana – carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, iar zona de fructe și legume este aprovizionată de producători locali.

Magazinul Diana Republicii este deschis de luni pînă vineri în intervalul 07.00 – 21.00, între 07.00 – 20.00, sâmbăta, și între 07.00 – 18.00, duminica.

Lanțul de retail Magazine Diana, deținut de familia Crăciunescu din Vâlcea, a deschis în luna octombrie al 66-lea magazin în comuna Lăpușata, în centrul localității Sărulești.

Diana Com SRL, care se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazinele specializate, a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri de 242,8 milioane de lei, în creștere cu 16% față de anul anterior.

Cu o experiență pe piața de retail de peste 30 de ani, rețeaua Magazine Diana operează în prezent magazine în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița. În perioada imediat următoare este programată deschiderea unui nou magazin în reședința de județ, Râmnicu Vâlcea.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua românească de retail Magazine Diana, din Vâlcea, se extinde cu o nouă unitate