Lectură de un minut

25 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Rețeaua românească de retail Diana a deschis al 66-lea magazin și pregătește o nouă inaugurare în Vâlcea

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de retail Magazine Diana, deținut de familia Crăciunescu din Vâlcea, deschide al 66-lea magazin în comuna Lăpușata, în centrul localității Sărulești.

Rețeaua Magazine Diana bifează astfel cea de a patra inaugurare de la începutul acestui an.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 270 de metri pătrați. Unitatea are vitrină asistată și vitrină self service cu produse și preparate din carne Diana. Noul magazin propune aproximativ 5.000 de produse unice, alimentare și non-alimentare, dar și o zonă de fructe și legume.

Magazinul va funcționa în timpul săptămânii, de luni până vineri, în intervalul 07:00-21:00, între 07.00 – 20.00 sâmbăta și între 07.00-18.00, duminica.

Diana Com SRL, care se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazinele specializate, a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri de 242,8 milioane de lei, în creștere cu 16% față de anul anterior.

Cu o experiență pe piața de retail de peste 30 de ani, rețeaua Magazine Diana operează în prezent magazine în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița. În perioada imediat următoare este programată deschiderea unui nou magazin în reședința de județ, Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua românească de retail Diana a deschis al 66-lea magazin și pregătește o nouă inaugurare în Vâlcea