Lectură de un minut

23 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Diana redeschide magazinul de producător din Râmnicu Vâlcea după proiectul de remodelare

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Rețeaua de magazine Diana redeschide magazinul de producător din Râmnicu Vâlcea, situat în Piața Nord, după ce a fost finalizat proiectul de remodelare.

„Continuăm astfel, paralel cu extinderea rețelei Magazine Diama, concentric, în cele 6 județe în care este prezentă acum, proiectul de remodelare a spațiilor deja existente. Proiectul vizează alinierea propriei rețele la cerințele impuse de piață, exigențele consumatorilor și la standardele de comerț modern– o organizare a magazinelor cu accent pe utilitate și un grad de confort sporit pentru client, respectiv spații generoase, bine iluminate și o sortimentație bogată”, se arată în comunicatul de presă emis.

Magazinul oferă clienților produse din gama carne proaspătă, carne preparată, produse și preparate din carne producție proprie, provenite din surse verificate, produse după propriile retete, cu o expertiză de peste 30 de ani.

La finalul lunii aprilie, lanțul românesc de magazine Diana, înființat de familia Crăciunescu, a deschis a treia unitate de anul acesta, în Drăgășani și a ajuns, astfel, la 65 de locații în țară.

Rețeaua de retail românească Diana, prezentă pe piață de peste 29 de ani, are magazine în șase județe - Vâlcea, Gorj, Argeș, Olt, Dolj și Dâmbovița și peste 670 de angajați.

Retailerul vâlcean Diana este unul dintre puținii jucători români de pe piață. Afacerea de producție de carne și preparate din carne a familiei Crăciunescu a început să activeze din 1991, având ca principal obiect de activitate comercializarea produselor alimentare și nealimentare. Compania românească a generat în 2019 o cifră de afaceri de 378 de milioane de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Diana redeschide magazinul de producător din Râmnicu Vâlcea după proiectul de remodelare