Lectură de 2 minute

07 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Rețeaua locală de retail Annabella a încheiat 2023 prin deschiderea încă unui magazin în țară

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Rețeaua locală de retail Annabella a încheiat 2023 prin deschiderea încă unui magazin în țară, mai exact în Râmnicu Vâlcea, vizavi de Dedeman, pe Calea lui Traian, nr. 3.  

Sursa foto: Annabella Retail/ Facebook

Noul magazin a fost inaugurat pe 29 decembrie, potrivit anunțului de pe pagina de Facebook.

În magazinele Annabella se regăsește, de asemenea, brandul românesc Râureni, unul dintre cele mai îndrăgite branduri de conserve din fructe și legume, cu portofoliul complet de produse: dulcețuri delicioase, produse cu zero zahăr, piureul de castane sau pasta de măceșe, dar și murături în borcan.

De asemenea, în ultimii ani, rețeaua de retail a dezvoltat și a extins portofoliul nostru de produse sub marca proprie Annabella Zilnic, cu ajutorul căruia vrea să promoveze produse la prețuri foarte accesibile.

În iulie 2023, Annabella a preluat lanțul de 12 magazine Best Market din județul Dâmbovița. Rețeaua Annabella va prelua magazinele retailerului dâmbovițean, ce au suprafețe cuprinse între 250 și 950 mp, urmând ca în timp să realizeze integrarea completă a acestora în brandul și modelul de business Annabella.

Rețeaua de retail Annabella este o afacere 100% antreprenorială, unul dintre cei mai importanți jucători local din retailul alimentar din România. Cu prezență pe piață de peste 30 de ani, rețeaua Annabella numără 100 de magazine în 3 județe, Vâlcea, Argeș și Olt, cu suprafețe cuprinse între 200m² până la 2000m², dezvoltate pe trei concepte de retail diferite – (Annabella A-Z, Annabella Zilnic si Annabella Standard) – pentru a răspunde cât mai bine nevoilor fiecărei comunități în parte.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood

Lanțul reprezintă unul dintre principalii angajatori din județul Vâlcea, asigurând peste 1200 de locuri de muncă. Expansiunea afacerii Annabella continuă cu dezvoltarea de parcuri comerciale de tip retail park, deschiderea de noi unități de retail dar și cu modernizarea și eficientizarea celor existente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua locală de retail Annabella a încheiat 2023 prin deschiderea încă unui magazin în țară