Lectură de 2 minute

10 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Rețeaua de francize La Doi Pași deschide un nou magazin în București

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Rețeaua de francize LaDoiPași, dezvoltată de Metro Cash&Carry România, deschide un nou magazin în format urban. Magazinul este situat în București, Str. Belșugului 38G și are o suprafață de vânzare de 130 metri pătrați.

,,Îmbunătățim constant conceptul și dezvoltăm soluții pentru ca antreprenorii români independenți să beneficieze de standarde conforme cu cele mai noi tendințe din comerțul modern de proximitate, de o flexibilitate sporită în adaptarea la nevoile consumatorilor finali și de o mai mare ușurință în administrarea afacerii lor într-un context complex.

În cadrul acestui nou concept, punem accent deosebit pe zona de produse proaspete, pe serviciile oferite și pe ușurința de a face cumpărături în magazin. Consumatorii finali beneficiază în acest nou magazin de o gama extinsă de produse, inclusiv din categoria „food-to-go” și de o selecție variată de gustări gata preparate'', a transmis rețeaua Metro Cash&Carry România.

După ce a atins anul trecut peste 1.400 de magazine distribuite la nivel național, rețeaua de francize LaDoiPași a depășit 1.600 de unități anul acesta și rămâne la obiectivul setat pentru anul 2023, de a număra 2.000 de magazine de proximitate sub umbrela francizei dezvoltate de Metro Cash & Carry România.

LaDoiPași este un sistem de franciză care formează o comunitate de antreprenori români independenți, dezvoltat de către METRO România, ce operează în prezent peste 1.650 de magazine la nivel național.

În 2020, afacerile Metro au crescut, ajunând la 6,1 miliarde de lei, dar pandemia și impactul asupra HoReCa au afectat profitul companiei, care s-a diminuat în 2020 față de anul anterior. Număr de angajați a crescut ușor.

Metro este o companie care activează pe piața de comerț cu ridicata, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți.

Citeste si:
Un nou magazin Mömax în România: când și unde se va deschide
Un nou magazin Mömax în România: când și unde se va deschide
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de francize La Doi Pași deschide un nou magazin în București