Lectură de 2 minute

13 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Rețeaua de retail Magazine Diana a inaugurat o nouă unitate

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Situat în satul Scărișoara, comuna Mihăești, Vâlcea, noul Magazin DIANA vine cu o sortimentație adaptată nevoilor locale, cu o gamă variată de produse și preparate din carne DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri și ajunge la peste 5.000 de produse alimentare și nealimentare.

Sursa foto: Magazine DIANA

Clienții au fost întâmpinați cu promoții speciale de inaugurare și 500 de premii surpriză.

Odată cu deschiderea Magazinului DIANA Mihăești 2, a doua în mai puțin de o lună, rețeaua ajunge la 55 de magazine doar în județul Vâlcea.

Proiectele pentru perioada imediat următoare vizează o nouă inaugurare în județul Vâlcea, paralel cu finalizarea unor proiecte de modernizare a unor unități din celelalte 5 județe în care operează rețeaua - Argeş, Dolj, Gorj, Olt şi Dâmboviţa.

Grupul Diana, controlat la familia Crăciunescu, este format din trei companii, una de fabricare a produselor din carne, cea de retail alimentar și firma de imobiliare. La nivel de grup, Diana a înregistrat o cifră de afaceri de 551,8 milioane de lei, în anul 2020.

Separat, Diana SRL, compania care se ocupă cu fabricarea produselor din carne, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 307,7 milioane de lei, un profit de 22,6 milioane de lei și 509 angajați, în scădere față de anul anterior când a rulat afaceri de 378,2 milioane de lei, un profit de 13,4 milioane de lei, cu 559 de angajați.

Diana Com SRL, care se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazinele specializate, a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri de 242,8 milioane de lei, în creștere cu 16% față de anul anterior. Rețeaua de retail Magazine Diana este prezentă în șase județe: Vâlcea, Gorj, Argeș, Olt, Dolj și Dâmbovița, cu 65 de magazine. Pe termen lung, retailerul vrea să ajungă la 100 de magazine în țară.

Cu o experiență pe piața de retail de 31 de ani, rețeaua Magazine Diana operează în prezent în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița.

Citeste si:
Rețeaua de retail local Annabella a inaugurat un nou magazin
Rețeaua de retail local Annabella a inaugurat un nou magazin

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de retail Magazine Diana a inaugurat o nouă unitate