Lectură de 2 minute

19 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Pull&Bear a lansat o colecție capsulă din denim în colaborare cu Lee Cooper

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Brandul spaniol de modă Pull&Bear, unul dintre principalele branduri și lanțuri de modă pentru tineri din cadrul grupului spaniol Inditex, tocmai a prezentat și lansat o primă colecție capsulă colaborativă dezvoltată împreună cu brandul american iconic de modă de denim Lee. 

Sursa foto: Pixabay

O propunere din care popularul brand de modă pentru tineri demonstrează eforturile pe care conducerea Inditex le face pentru a încerca să își consolideze poziția în cadrul și în ochii publicului american, urmând astfel calea urmată de alte acțiuni similare, precum cea dezvoltată de Zara împreună cu "nativul" Good American în 2022, potrivit FashionUnited.es.

Construită cu denimul ca țesătură principală și dominantă a acestei colecții, botezată sub numele de "Lee x Pull&Bear", în sensul său cel mai propriu și consubstanțial, propunerea încearcă să se evidențieze pe piață ca o reinterpretare particulară a celor mai autentice coduri ale centenarului brand Lee, practicate cu această ocazie de echipele de creație și design ale Pull&Bear.

Această acțiune a dat naștere unei capsule de articole de îmbrăcăminte pentru băieți și fete, realizate în țesături 100% bumbac. Aceste fibre sunt apărate în această colecție ca un semn al calității pe care Pull&Bear a încercat să o imprime acestei propuneri în ansamblul ei, prin care Pull&Bear pare să încerce să se "scuture" de eticheta de marcă de modă legată de un model "fast fashion".O etichetă împotriva căreia, și contrar conotațiilor sale mai peiorative, tânăra marcă de modă Inditex a răspuns, prin această capsulă, cu modele extrem de versatile și atemporale, care, împreună cu calitatea acestor fibre de bumbac 100%, se aliniază perfect atât stilului, cât și celor mai înalte standarde de calitate pe care Lee a încercat să le imprime tuturor propunerilor proprii, încă de la înființarea sa în 1889.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pull&Bear a lansat o colecție capsulă din denim în colaborare cu Lee Cooper