Lectură de un minut

26 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Program Penny de Paște 2021: magazinele vor fi închise pe 2 mai

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, anunță modificarea programului magazinelor pentru perioada imediat următoare.

În ziua de Paște, 2 mai, PENNY închide magazinele din întreaga țară. Programul pentru perioada 1 mai 2021 – 3 mai 2021 este următorul:

  • 1 mai 2021, între orele 6:00 – 18:00

  • 2 mai 2021 – ÎNCHIS

  • 3 mai 2021, între orele 9:00 – 17:00

În celelalte zile programul se va adapta în funcție de legislația în vigoare.

Program Penny Paște: magazinele, închise pe 2 mai

Pentru a evita aglomerația care se produce în magazine în această perioadă, clienții PENNY din București și Oradea pot comanda prin intermediul aplicației Glovo produsele dorite. Mai mult, PENNY pune la dispoziție și serviciul cu livrare la domiciliu prin platforma Lyvra, produsele listate în magazinele fizice.

Grupul german de retail Rewe susține că este al doilea cel mai mare retailer alimentar din Europa. Ca urmare a crizei Covid-19, care a crescut vânzările de produse alimentare, printre altele, grupul a reușit să atingă o cifră de afaceri de 75 de miliarde de euro, fiind depășit doar de performanțele proprietarului Lidl, Schwarz Group.

Citeste si:
Programul Promenada Mall de Paște: în ce zile va fi deschis centrul comercial
Programul Promenada Mall de Paște: în ce zile va fi deschis centrul comercial

PENNY este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 283 de magazine la nivel național și o echipă de peste 5.300 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Program Penny de Paște 2021: magazinele vor fi închise pe 2 mai