Lectură de un minut

14 Apr 2021 - Știri și Noutăți

PENNY se extinde cu al treilea magazin în Pitești, județul Argeș

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Discounterul PENNY deschide al treilea magazin în Pitești, județul Argeș, iar rețeaua ajunge la un număr total de 281 de magazine.

Magazinul PENNY din Pitești, județul Argeș de pe Str. Dragasani, nr. 11, are o suprafață totală de 801 m2, patru case de marcat si 13 de angajați. Totodată, magazinul dispune de 60 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

Design-ul noului magazin din Pitesti este modern, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Recent, PENNY Otopeni a fost desemnată cea mai sustenabilă clădire din Centrul și Estul Europei în cadrul BREEAM Awards.

PENNY este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 281 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 5.000 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PENNY se extinde cu al treilea magazin în Pitești, județul Argeș