Lectură de un minut

02 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Profi lansează platforma „Ajutor Ucraina”, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Crucea Roșie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul alimentar Profi a inaugurat platforma „Ajutor Ucraina”, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Crucea Roșie, care facilitează colectarea ajutoarelor și apoi distribuirea lor în cel mai scurt timp acolo unde este nevoie.

Platforma este dezvoltată în limbile română, ucraineană, engleză și rusă. O zonă specială în această platformă este destinată marilor donatori care furnizează importante cantități de produse.

„Invităm cât mai mulți oameni, donatori și refugiați, să acceseze platforma pentru ca ajutorul să vină cât mai repede!", declară Calin Costinaș, director general adjunct Profi

Parteneriatul cu MADR prevede crearea cadrului institutional pentru colaborare in vederea acordarii de asistență și ajutor umanitor către ucrainienii refugiați în România. Autoritatea semnalează care sunt necesitățile, iar Profi asigură bunurile de strictă necesitate ce constau din hrană, apă, materiale de întreținere și igienă.

Rețeaua de magazine Profi a început de vineri, 25 februarie, să împartă pachete individuale cu alimente și obiecte de igienă personală ucrainenilor aflați în puncte de trecere a frontierei cu România, după invazia Ucrainei.

Cu peste 26.000 de angajați în magazine integrate și partener și cu peste 1.560 de magazine în sute de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi lansează platforma „Ajutor Ucraina”, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Crucea Roșie