Lectură de 2 minute

25 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Profi lansează o linie telefonică gratuită pentru angajații săi stresați și anxioși din cauza pandemiei de Covid-19

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul alimentar Profi a început programul „Starea de bine începe cu tine”, prin care își ajută angajații să treacă mai ușor peste temerile, stresul, neînțelegerile sau problemele de comunicare generate de munca pe timpul amenințării Covid-19.

Proiectul „Starea de bine începe cu tine” pune exclusiv la dispoziția angajaților Profi, gratuit și confidențial, o linie telefonică prin intermediul căreia aceștia sunt susținuți să își găsească un cât mai bun echilibru emoțional, să relaționeze mai bine și să-și gestioneze mai ușor stresul. Aceasta este accesibilă pentru toți angajații rețelei Profi din magazine, depozite și sedii.

„De mai bine de un an, suntem în situația de a ne adapta permanent la condiții de lucru și de viață dificile, nemaîntâlnite până acum, condiții ce diferă de multe ori chiar și de la o zi la alta. Schimbarea și teama pentru propria viață sunt printre cei mai puternici factori de stres și anxietate, iar cum pandemia de Covid-19 ne afectează pe toți, efectele ei asupra sănătății emoționale nu trebuie neglijate”, a declarat Diana Stoica, directorul de resurse umane al Profi.

Profi a început deja distribuția în companie a unui chestionar de autoevaluare, pentru a stabili nivelul de stres și de anxietate în rândul angajaților.

„Primul pas este să conștientizăm și să aceptăm că suntem afectați de stres sau că avem stări de axietate, de aceea am creat un chestionar de autoevaluare pe care l-am distribuit în interiorul companiei, urmând ca pe baza lui să putem ajuta angajații cu sfaturi și recomandări pentru ca aceștia să treacă mai ușor peste provocările zilnice”, a spus Oana Tache, psiholog atestat și specializat în consiliere-suport și tehnici “self-help” pentru gestionarea provocărilor emoționale.

Cu aprope 1.500 de magazine în mai bine de 640 de localități si o echipă ce depășește 23.000 de angajați, Profi este rețeaua românească de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și totodata cel mai mare angajator privat din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi lansează o linie telefonică gratuită pentru angajații săi stresați și anxioși din cauza pandemiei de Covid-19