Lectură de 2 minute

26 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Primark dă startul unei campanii masive de reduceri la hainele pentru copii

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Primark pune la bătaie reduceri pentru a ajuta familiile să combată inflația: începând cu 31 iulie, retailerul reduce prețurile la aproximativ 100 de articole de îmbrăcăminte pentru copii.

Sursa foto: Unsplash

Prin reducerea prețurilor la aproximativ o sută de produse pentru copii din colecția sa de toamnă/iarnă 2023, Primark spune că își propune să ajute familiile să își controleze mai bine bugetul într-o perioadă în care costurile vieții sunt în creștere, notează retaildetai.eu.

Măsura se aplică în toate punctele de vânzare la hainele de bază pentru copii, cum ar fi tricouri cu mânecă lungă, jambiere, hanorace, bluze cu glugă și pijamale.

Prețurile ar urma să fie reduse pe toate piețele pe care Primark este prezent. Calitatea produselor în cauză rămâne neschimbată, a precizat retailerul.

Primark a deschis cel de-al doilea magazin din România

Primark a deschis cel de-al doilea magazin din România cu o investiție de 10 milioane de euro, în AFI Cotroceni. În decembrie 2022, a intrat pe piața din România, deschizând primul său magazin în ParkLake. De asemenea, și magazinul din AFI Cotroceni mizează pe prețurile mici, unele articole pornind chiar de la 9 lei.

Cu o investiție de 10 milioane de euro și 250 de noi locuri de muncă create la nivel local, deschiderea marchează un reper important pentru extinderea Primark în regiune.

Retailerul are în continuare planuri de investiții în ECE, cu două noi magazine în Polonia, care urmează să fie deschise în cursul acestui an, și primul magazin din Ungaria, în capitala Budapesta, care urmează să fie inaugurat în 2024. Astfel, în regiunea ECE Primark va ajunge la 13 magazine pe șase piețe. În prezent, Primark operează o rețea de peste 420 de magazine în 16 țări din Europa și SUA.

50% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclate

Multe dintre liniile de îmbrăcăminte din magazinele Primark din București fac parte din marca tot mai extinsă Primark Cares a retailerului, reprezentativă pentru angajamentul companiei de a crea produse sustenabile pentru buzunarul fiecăruia.

Citeste si:
Adrian Cosor, Adama: Știu că fermierii nu mai au aceeași marjă de profit
Adrian Cosor, Adama: Știu că fermierii nu mai au aceeași marjă de profit

Deja 50% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclate sau din surse mai durabile, iar retailerul s-a angajat să dubleze această cifră până în 2030. În acest an, brandul a lansat, de asemenea, prima sa gamă de produse circulare, concepută folosind un nou standard de sustenabilitate bazat pe principiile stabilite de către Ellen MacArthur Foundation.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primark dă startul unei campanii masive de reduceri la hainele pentru copii