Lectură de 2 minute

19 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Primark AFI Cotroceni, cu o zi înainte de marea deschidere: produse de la 9 lei, unele chiar fabricate în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Primark se pregătește să inaugureze cel de-al doilea magazin din România, mai exact cel din AFI Cotroceni. Iată cum arată magazinul cu o zi înainte de marea deschidere. 

Sursa foto: Primark România

Mult-așteptatul magazin, situat în AFI Cotroceni, București, se va deschide pentru clienți pe 20 iunie, la ora 10.00, tocmai la timp pentru începerea sezonului estival. Inaugurarea vine la doar șase luni de la intrarea mărcii în România cu primul său magazin din centrul comercial ParkLake și marchează un moment important pentru Primark, într-o perioadă în care retailerul își continuă planurile ambițioase de expansiune în Europa Centrală și de Est, dar și pe alte piețe-cheie: Polonia, Republica Cehă, Slovenia și în curând Slovacia, unde urmează să se lanseze.

Magazinele din București sunt supervizate de Maciej Podwojski, Director Vânzări Primark, Europa Centrală și de Est.

Acesta s-a alăturat echipei Primark în Marea Britanie în 2007, ca manager stagiar, extinzându-şi ulterior experienţa pe pieţele din Spania, Olanda și Germania. În 2011 a fost numit store manager la Primark Gelsenkirchen, Germania, scrie Wall-Street.ro.

Cât despre spațiul magazainului Primark din AFI Cotroceni, acesta este de aproximativ 3200 de metri pătrați, comparabil cu cel din ParkLake, care este însă un pic mai mare. Produsele, însă, și prețurile sunt identice atât în Primark ParkLake cât și în Primark AFI Cotroceni.

Ca și în cazul Primark ParkLake, de altfel, și respectând în același timp filozofia grupului, și magazinul din AFI Cotroceni mizează pe prețurile mici, unele articole pornind chiar de la 9 lei.

Citeste si:
Mici la micul dejun, prânz și cină de 1 mai: cât costă o porție de mici anul acesta
Mici la micul dejun, prânz și cină de 1 mai: cât costă o porție de mici anul acesta

Maciej Podwojski s-a referit de asemenea și la numărul de angajați din AFI Cotroceni, arătând faptul că aceștia sunt în număr de 250, printre care și angajați străini din țări precum Iran și Maroc.

De asemenea, acesta a mai remarcat și faptul că unele dintre articole sunt fabricate chiar în România, compania Primark începând colaborarea cu un număr de fabrici din țara noastră chiar înainte de a intra pe piața autohtonă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primark AFI Cotroceni, cu o zi înainte de marea deschidere: produse de la 9 lei, unele chiar fabricate în România