Lectură de 3 minute

15 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Polonezii de la LPP inaugurează două magazine în Colosseum Mall

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Colosseum Mall și grupul polonez LPP extind parteneriatul prin deschiderea a două noi magazine în centrul comercial, sub semnătura brandurilor internaționale Cropp și House. 

Sursa foto: LPP

LPP a deschis în Colosseum Mall în primăvara anului 2022 cel mai mare magazin Sinsay din România, cu o suprafață de 2000 mp, iar acum își consolidează prezența cu alte două branduri importante din portofoliu său, ce vor ocupa o suprafață cumulată de aproape 1300 mp.

Cropp și House sunt două branduri dorite de clienții Colosseum Mall și această inaugurare reconfirmă atractivitatea centrului comercial pe segmentul de fashion și accesorii. Remarcăm faptul că brandurile solide, care au maturitate și reziliență, fructifică în continuare oportunitățile pieței pentru a capitaliza noi audiențe și a valorifica pe termen mediu și lung investițiile realizate.

Doinița Ilie, Head of Leasing Colosseum Mall

Grupul polonez LPP este prezent pe piaţa locală din anul 2007 şi deţine în România o rețea de peste 180 de magazine sub cinci branduri: Reserved, Cropp, Mohito, House şi Sinsay.

Brandurile Cropp și House se adresează unui public tânăr, aflat în căutarea ultimelor tendițe în modă. Cu o experiență de peste 20 de ani, Cropp este un brand de îmbrăcăminte, inspirat de lumea muzicii, artei și sportului și cuprinde articole vestimentare îndrăznețe, încălțăminte, dar și accesorii pentru bărbați și femei.

Prezent în peste 22 de piețe, brandul House este special creat pentru tineri și cuprinde piese casual care inspiră curajul și creativitatea.

Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum Mall oferă un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, 470, precum și a tramvaiului 45. Printre principalele branduri găzduite de Colosseum Mall se află: Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, Sinsay, Cropp, House, New Yorker, Deichmann, CCC, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas, Penti, Nala Cosmetics, Hype by Kiddo, Lensa, English Home, Ac&Co, Colin’s, Smyk All for Kids, Noriel, Optiblu, Lensa, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Vibe Cafe, Uncle John, So Coffee, Pasticceria Flavian Dobre, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six, La Galleria, Inmedio, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

Citeste si:
Analiză Glovo: Ce deserturi comandă românii de Paște, în afară de pască și cozonaci
Analiză Glovo: Ce deserturi comandă românii de Paște, în afară de pască și cozonaci

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la LPP inaugurează două magazine în Colosseum Mall