Lectură de un minut

28 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Penny deschide două magazine, în Flămânzi și Roșiorii de Vede

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Discounterul Penny deschide două noi magazine: unul în Flămânzi, județul Botoșani și unul în Roșiorii de Vede, județul Teleorman și ajunge, astfel, la un număr total de 283 de magazine.

Penny din Flămânzi, județul Botoșani de pe Str. Dimitrie Iov, nr. 253, are o suprafață totală de 853 m2, patru case de marcat și 14 angajați. Magazinul dispune de 90 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul Penny din Roșiorii de Vede, județul Teleorman de pe Str. Carpați, nr. 83, are o suprafață totală de 858,53 m2, patru case de marcat și 13 angajați. Magazinul dispune de 99 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Penny va inaugura al patrulea depozit din țară

Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine și în materie de logistică, anul acesta retailerul va inaugura cel de-al patrula depozit de la Filiași, județul Dolj.

Penny este conceptul grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny Market în România este alcătuită din 283 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.300 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny deschide două magazine, în Flămânzi și Roșiorii de Vede