Lectură de un minut

01 Jul 2021 - Știri și Noutăți

One United Properties vrea să dezvolte One High District, un nou proiect imobiliar care va cuprinde unități rezidențiale și spații comerciale

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul One United Properties, unul dintre cei mai importanți jucători din piața imobiliară din România, anunță încheierea antecontractului pentru achiziția unui teren cu o suprafață de 25.350 mp situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București, potrivit unui comunicat de presă.

Dezvoltatorul anunță achiziția unei cote de jumătate dintr-un teren în suprafață de 3.651 mp, având destinația de drum de acces, valoarea totală a tranzacției fiind de 20.645.100 euro (o parte din preț se plătește la obținerea autorizației de construire și semnarea contractului final de schimb și restul în apartamente și parcări aferente, la finalizarea proiectului ce urmează să fie dezvoltat pe respectivul teren). Pentru teren a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii, care permite dezvoltarea unui proiect imobiliar cu o suprafață construită de aproximativ 95.000 mp.

Compania vrea să dezvolte pe noul teren achiziționat un nou proiect imobiliar, One High District, care va cuprinde atât unități rezidențiale, cât și spații comerciale, precum și o serie de facilități precum gym și piscină, restaurante, market, cafenele, spații verzi pentru relaxare.

Proiectul imobiliar va fi localizat în sectorul 2, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a autostrăzii A3. Terenul oferă acces rapid către cartierul Floreasca.

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  One United Properties vrea să dezvolte One High District, un nou proiect imobiliar care va cuprinde unități rezidențiale și spații comerciale