Lectură de un minut

16 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Fondatorul Diverta, Octavian Radu, se alătură acționariatului firmei Fabrica de Consultanță

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Octavian Radu, fondatorul grupului Octra Holding, devine acționar al firmei Fabrica de Consultanță, companie înființată de omul de afaceri sibian Liciniu Lupu și contribuie astfel la dezvoltarea firmei pe plan național și deschiderea de birouri de consultanță în toate orașele mari din țară.

Parteneriatul vizează dezvoltarea companiei la nivel național, prin deschiderea de birouri de consultanță în mai multe orașe cheie din România și creează astfel posibilitatea de accesare mai rapidă a fondurilor europene. Scopul și obiectivul principal ale companiei sunt acelea de a contribui la creșterea sustenabilă a mediului de afaceri din România și de a ajuta antreprenorii români care doresc să își dezvolte afacerea accesând fonduri nerambursabile.

Fabrica de Consultanță lansează pe piață un concept care presupune, în anumite condiții, plata serviciilor de consultanță doar după momentul aprobării proiectului.

Se va înființa un Centru de Excelență în domeniul finanțărilor nerambursabile format din consultanți pregătiți în domeniu. Membrii vor avea beneficii, pornind de la dezvoltare profesională și personală și până la reduceri comerciale, călătorii etc.

Fabrica de Consultanță este o companie specializată în obținerea de finanțări nerambursabile din Fonduri Europene și Fonduri Guvernamentale fondată în Sibiu, în urmă cu 15 ani, de omul de afaceri Liciniu Lupu. Până în prezent compania a implementat peste 400 de proiecte și a atras fonduri nerambursabile cu o valoare ce depășește 150 milioane de euro.

Printre companiile grupului Octra Holding se numără: Diverta, Flaro, TCE, Pink Post, Rimobi, Sistec, Ioana Hotels, Vinexpert, Bookster, Graziosa, Caro Toys, Verdena, Sunny Berry.

În luna iunie, retailerul de cărți, papetărie, jocuri și jucării Diverta și-a cerut intrarea în procedura de insolvență după ce pandemia i-a generat o pierdere de două milioane de euro.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fondatorul Diverta, Octavian Radu, se alătură acționariatului firmei Fabrica de Consultanță