Lectură de 3 minute

11 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Fabrica Ospitalității deschide RUA Espresso Bar, o cafenea de specialitate

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Fondatorul companiei Fabrica Ospitalității, care deÈ›ine restaurantul bucureÈ™tean Red Angus Steakhouse, antreprenorul DragoÈ™ Panait, a lansat RUA Espresso Bar, o cafenea de specialitate inaugurată în Capitală.

Localizată în BucureÈ™ti, pe Strada Traian nr. 248, cafeneaua are la bază un concept centrat în jurul cafelei de specialitate, prăjite în România, de către Dropshot Coffee Roasters. InvestiÈ›ia pentru locaÈ›ie se ridică la 40.000 de euro.

“Pentru noi, cei care am creat-o, RUA Espresso Bar reprezintă o cafenea informală, primitoare, în care oaspeÈ›ii se pot bucura de produse realizate din ingrediente atent selecÈ›ionate, care celebrează fermierii È™i tehnicile de preparare a cafelei. În plus, obiectivul nostru este să fim un vecin prietenos, care să creeze legături puternice cu afacerile È™i consumatorii din proximitate, să interacÈ›ionăm cu aceÈ™tia È™i să le împărtășim viziunea noastră asupra cafelei È™i asupra ospitalității.”, declară IonuÈ› Ivan, coproprietar Fabrica Ospitalității.

RUA Espresso Bar: ce propune clienților

Localul pune la dispoziÈ›ie clienÈ›ilor varietăți de Espresso, Long Black, Americano, Cappuccino, Flat White, realizate cu ajutorul aparatului profesional VBM Technique, dar È™i o selecÈ›ie de produse asociate, delicioase, făcute în bucătăria Red Angus Steakhouse sau croissantele Fika18.

SpaÈ›iul este dotat cu o terasă exterioară de 12 locuri, în care oaspeÈ›ii îÈ™i pot savura cafeaua sau lucra în voie. Programul de funcÈ›ionare RUA Espresso Bar este de luni până vineri, de la 7:30 la 17:00 È™i sâmbătă - duminică, de la 08:00 la 18:00.

“RUA Espresso Bar este un loc în care ne dorim ca oaspeÈ›ii să se simtă apreciaÈ›i È™i în siguranță, aÈ™a că depunem toate eforturile pentru a ne asigura că experienÈ›a pe care am pregătit-o este una fără riscuri È™i virusuri. Cu ajutorul expertizei în HoReCa È™i a bunei cunoaÈ™teri a peisajului local, am reuÈ™it să dezvoltăm o proceduri operaÈ›ionale, care să ne È›ină în siguranță colegii, prietenii, oaspeÈ›ii È™i partenerii.”, continuă IonuÈ› Ivan.

RUA Espresso Bar este o afacere născută în pandemie, sub coordonarea lui DragoÈ™ Panait, fondator al agenÈ›iei de consultanță Next Root Management Systems.

“Există foarte multe localuri care se închid, în această perioadă, È™i foarte mulÈ›i antreprenori care îÈ™i pierd încrederea în HoReCa, dar eu consider că, dacă dezvolÈ›i conceptul potrivit È™i creezi un model operaÈ›ional eficient È™i orientat către client, È™ansele să reuÈ™eÈ™ti sunt mari. RUA Espresso Bar este o cafenea de suflet, care va oferi oaspeÈ›ilor săi un nivel constant de calitate, pe care se pot baza È™i la care se vor întoarce întotdeauna cu încredere. Acum, mai mult decât oricând, satisfacÈ›ia experienÈ›ei este vitală, iar consumatorii îÈ™i doresc să primească valoare pentru fiecare leu cheltuit. De aceea, noi am pus la punct un concept care să cucerească È™i să loializeze, într-un mod natural, uman.”, declară DragoÈ™ Panait, consultant Next Root Management Systems.

Citeste si:
Târg de Cafea și Ceai la Auchan: românii vor putea alege peste 300 de sortimente și arome
Târg de Cafea și Ceai la Auchan: românii vor putea alege peste 300 de sortimente și arome

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Fabrica Ospitalității deschide RUA Espresso Bar, o cafenea de specialitate