Lectură de 3 minute

11 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Fabrica Ospitalității deschide RUA Espresso Bar, o cafenea de specialitate

Angela Alexandru

Fondatorul companiei Fabrica Ospitalității, care deține restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse, antreprenorul Dragoș Panait, a lansat RUA Espresso Bar, o cafenea de specialitate inaugurată în Capitală.

Localizată în București, pe Strada Traian nr. 248, cafeneaua are la bază un concept centrat în jurul cafelei de specialitate, prăjite în România, de către Dropshot Coffee Roasters. Investiția pentru locație se ridică la 40.000 de euro.

“Pentru noi, cei care am creat-o, RUA Espresso Bar reprezintă o cafenea informală, primitoare, în care oaspeții se pot bucura de produse realizate din ingrediente atent selecționate, care celebrează fermierii și tehnicile de preparare a cafelei. În plus, obiectivul nostru este să fim un vecin prietenos, care să creeze legături puternice cu afacerile și consumatorii din proximitate, să interacționăm cu aceștia și să le împărtășim viziunea noastră asupra cafelei și asupra ospitalității.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Fabrica Ospitalității.

RUA Espresso Bar: ce propune clienților

Localul pune la dispoziție clienților varietăți de Espresso, Long Black, Americano, Cappuccino, Flat White, realizate cu ajutorul aparatului profesional VBM Technique, dar și o selecție de produse asociate, delicioase, făcute în bucătăria Red Angus Steakhouse sau croissantele Fika18.

Spațiul este dotat cu o terasă exterioară de 12 locuri, în care oaspeții își pot savura cafeaua sau lucra în voie. Programul de funcționare RUA Espresso Bar este de luni până vineri, de la 7:30 la 17:00 și sâmbătă - duminică, de la 08:00 la 18:00.

Citeste si:
Auchan organizează o nouă ediție a Târgului de Vin, cu peste 300 de sortimente disponibile

“RUA Espresso Bar este un loc în care ne dorim ca oaspeții să se simtă apreciați și în siguranță, așa că depunem toate eforturile pentru a ne asigura că experiența pe care am pregătit-o este una fără riscuri și virusuri. Cu ajutorul expertizei în HoReCa și a bunei cunoașteri a peisajului local, am reușit să dezvoltăm o proceduri operaționale, care să ne țină în siguranță colegii, prietenii, oaspeții și partenerii.”, continuă Ionuț Ivan.

RUA Espresso Bar este o afacere născută în pandemie, sub coordonarea lui Dragoș Panait, fondator al agenției de consultanță Next Root Management Systems.

“Există foarte multe localuri care se închid, în această perioadă, și foarte mulți antreprenori care își pierd încrederea în HoReCa, dar eu consider că, dacă dezvolți conceptul potrivit și creezi un model operațional eficient și orientat către client, șansele să reușești sunt mari. RUA Espresso Bar este o cafenea de suflet, care va oferi oaspeților săi un nivel constant de calitate, pe care se pot baza și la care se vor întoarce întotdeauna cu încredere. Acum, mai mult decât oricând, satisfacția experienței este vitală, iar consumatorii își doresc să primească valoare pentru fiecare leu cheltuit. De aceea, noi am pus la punct un concept care să cucerească și să loializeze, într-un mod natural, uman.”, declară Dragoș Panait, consultant Next Root Management Systems.

Citeste si:
Burger King a deschis un nou restaurant, al șaselea pe piața locală
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fabrica Ospitalității deschide RUA Espresso Bar, o cafenea de specialitate